1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Iso2god

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bercik7766, Grudzień 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bercik7766

    bercik7766 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Swiętochlowice, Katowice, Poland, Poland
    Witam ,

    mam problem z tym programem zawsze przy konwertowaniu gry ISO , wyskakuje mi następujący błąd Obrazek!

    Mój system operacyjny to windows 7

    Co zrobić żeby bezproblemowo przekonwertować ISO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    uruchom z uprawnieniami administratora, jeżeli nie pomoże to uruchom system w trybie awaryjnym.
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jeszcze możesz spróbować tryb zgodności z Windows XP SP 2/3. Do tego uruchamianie z uprawnieniami administracyjnymi.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo ustaw katalog wynikowy i temp gdzies indziej niz na pulpicie (np wynikowy na dysku D a temp jako c:\temp)
    ja tak mam i smiga bez zdanych administratorow i trybow zgodnosci
     
  6. bercik7766

    bercik7766 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Swiętochlowice, Katowice, Poland, Poland
    Tryby admistratorowe tryby sprawdzałem i nic :/ a !krisr77 co do twojego sposobu to już probuje

    Dobra działa dzięki !krisr77
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum