1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ix 1.5 liteon ... Lef 4 dead 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lorakus, Styczeń 4, 2010.

  1. lorakus

    lorakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie no nie wiem jak za cholere to przerobic na wave 2 zeby mi smigalo. Wystarczy najpierw ABGXem a potem 360WavesPatcherem, pomimo ze wykrywa ja jako Wave 4 ? ???

    Smignie ?

    dodam ze nie mam video.iso z wave 2 i pfi z wave 2 i wydawalo sie ze logicznie mozna by przerobic na wave3 , bo posiadam te pliki , a potem 360 wavepatcherem z wave 3 na wave 2... ale to nie wypala ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. lorakus

    lorakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie mam plikow video.iso i bin... do wave 2 jak juz wspomnialem. .. czy ktos wrzucilby te pliki ? Bylbym bardzo bardzo wdzieczny.
     
  5. lorakus

    lorakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naprawde nie znajdzie sie pomocna dlon w tej sprawie ? ;]
     
  6. lorakus

    lorakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja droga poszukiwan przeczytalem na jednym zanglojezycznych forow ze program 360wave patcher potrafi zmienic wave 5 (ktore niejako wyskakuje jako wave 4 w tym programie) w wave 2 ... i czy ktos moze to potwierdzic. ?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy moze to potwierdzić

    a linku podanym przez Pablooo88 masz wszystkie potrzebne pliki
     
Wczytywanie...

Poleć forum