1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ix 1,51 a 1,61

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez WiLkU, Październik 23, 2010.

  1. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanko do Was chłopaki:p Mam wgrany Ix 1,51 i pat****e gry na wave3 programem 360WavesPatcher.Ale teraz kumpel poprosił mnie żebym nagrał mu kilka gierek ,ma Ix 1,61 (czyli muszę patchowac do wave 4). I tu pojawia się moja rozkmina:DD O ile mi wiadomo nowe gierki mają bodajże już wave 6 , a program oczywiscie pokazuje je jako wave 4.I tutaj pojawia się pytanie jak taką grę spatchować ,żeby miała rzeczywiście obraz wave 4.Zrobić to tak: z wave6 na wave3 i dopiero na wave 4, czy mimo,że pokazuje obraz z wave4 to spatchować od razu do wave 4,zmieni to wgl ten obraz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nawet jak mam najnowsze gry z wave 6?Wiem ,ze kiedys tak było ,że nie trzeba było patchowac,ale teraz?Nie jest tak,że tylko LT odpala wszystko ,a 1,61 tylko do wave 4? Sorry ale jestem troche do tyłu zrozumcie...:D
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ixtreme lt wszystko
    ixtreme 1.61 do wave 4 ( z tym ze to wave 6 to tak naprawde jest to samo co wave 4 bo ma takie samo pfi)
     
  6. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli czym lt różni się od 1,61 skoro obydwie przeróbki odtwarzaja najnowsze gry bez patchowania?
     
  7. pajka

    pajka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy IX 1.6 nie odtwarza najnowszych gier z użyciem płyty activate.iso ?
     
  8. sloniostg

    sloniostg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dokładnie tak, jednakze lepiej spatchowac do wave3 i problem z glowy
     
  9. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tymże nie wiem co jest grane, kumpel ma gry typu Mw2, fifa10, Dirt2 i dzialają mu bez patchowania. A teraz jak spatchowałem np Fife11 do wave 3 to u mnie działała bezproblemowo (ix1,51) a u niego juz nie, odtwarza jako film DVD (ix1,6) ;/
     
  10. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak moj kumpel ma ixtreme lt a ja mam ix1,5 i mam wszystkie gry spachowane do wave 2.
    JAk chcem mu teraz przegrać gre to normalnie pojdzie mu z wave 2 ? Czy trzeba przywracac neatywny wave danej gry ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli czym lt różni się od 1,61 skoro obydwie przeróbki odtwarzaja najnowsze gry bez patchowania?

    ixtreme lt łyknie wszystko czy ptachowane czy nie
    ixtrme 1,61 tylk oryginalne wave 4,3,2

    Z tymże nie wiem co jest grane, kumpel ma gry typu Mw2, fifa10, Dirt2 i dzialają mu bez patchowania. A teraz jak spatchowałem np Fife11 do wave 3 to u mnie działała bezproblemowo (ix1,51) a u niego juz nie, odtwarza jako film DVD (ix1,6)
    jesli po sptachowaniu do wave 3 mu nie działa to znaczy ze ma ix 1.61
     
  12. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przecież pisałem, że kumpel ma ma ix 1,61 ^^ Czyli co mam zrobić ,żeby te gry mu zadzialaly ,bo juz nie czaje ;/
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  14. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki ., ale teraz mam kolejne pytanko :D Bo mam wszystkie gry na dysku spatchowane do wave3 i nie mam ich kopii z oryginalnym wave , czy mogę je z powrotem przepatchować do wave 4 i czy będa wtedy działały na ix1,61?Inaczej musiałbym sciągać wszystko od nowa;/
     
  15. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sorry, że post pod postem ale chciałem odświeżyć temat bo bardzo zależy mi na odpowiedzi, a takowej nikt jeszcze nie udzielil :)
     
  16. majorca

    majorca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    z tego co mi wiadomo to przy 1.61 nie ma znaczenia jaki wave, jak spaCZujesz na 3 to 1.61 i tak to złapie.. poza tym przy 1.61 nawet gierki z wave 3 potrzebuja active iso do uruchomienia. tak to wyglada
     
  17. michalek

    michalek Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Praktycznie niczym się nie różni. Obywie przerobki odtwarzaja bez patchowania.
     

Poleć forum