1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ix 1.6 LT na lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hardy14, Styczeń 12, 2011.

  1. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanie posiadam xboxa 360 z przeróbką ix 1.6 LT i zaktualizowałem dasha do najnowszego i niestety fable 3 mi nie działa wcześniej działał dobrze (bez activate iso żadnej gry z niego nie wczytywałem). Czy jest możliwe przerobienie konsoli samemu do LT+ bez jakiegoś profesjonalnego sprzętu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bez otwarcia konsoli się nie da. Jeśli zadajesz takie pytanie to raczej się na tym nie znasz. Sam na twoim miejscu bym tego nie robił. Lepiej dać komuś 50zł niż robić samemu i potem płacić za naprawę konsoli kilkaset zł.
     
  4. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie dałbym komuś jednak niestety nie mam komu nie znam nikogo kto się tym zajmuje. Żadne komisy itp. u mnie się tym nie zajmują. A ile trwa taka przeróbka?
     
  5. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze to musisz wiedzieć jaki masz napęd i po drugie potrzebujesz odpowiedniego sprzętu do wejscia na LT+.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    20 30 min wysli komus z allegro:)
     
  7. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja tam nie mam profesjonalnego sprzetu i jakoś sam dałem rade wgrać LT 1.0 pod Samsunga
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze nie ma czegos takiego jak iXtreme 1.6 LT. Albo 1.6, albo LT.
    Powinienes dac rade. Najtrudniesze z tego wszystkiego bedzie otwarcie konsoli ;p
    Podpinasz naped pod PC szczytujesz FW zapisujesz klucz, wrzucasz ten klucz do nowego FW, nowy FW zapodajesz do napedu i juz.
    Tylko powiedz jeszcze jaki masz naped i jaki masz iXtreme, bo jak lite-on i LT to troche komplikuje sprawe.

    Akurat samsung jest najlatwiejszy do sflashowania ;p
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli nie wie kolega jak to zrobic to niech faktycznie komuś wyśle bo jeszcze biedy narobi
     
  10. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Daj do serwisu zrobia ci flash raz dwa...bo ja coś spieprzysz to zadna oszczednosc tylko na tym stracisz
     

Poleć forum