1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IX LT 1.2- pytania, pytania na temat kopii gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lordadam, Październik 24, 2010.

  1. lordadam

    lordadam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    IX LT 1.2- pytania, pytania na temat kopii gier i nie tylko

    Witam,
    jestem świeżym posiadaczem xboxa i w związku z tym mam kilka pytań.
    Na boxie jest napęd BenQ z IXTREME LT 1.2 i czy przy tym flashu jest wymagane patchowanie obrazów na inny wave, czy nowe gry będą działać bez żadnych modów przy obrazie? W ciągu rozwijania się tematu prawdopodobnie będę miał jeszcze inne pytania.

    Pozdrawiam Adam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Niko

    Niko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Ja posiadam LT 1.1 i każda najnowsza gra ściągnięta z neta działa bez patchowania.
     
  4. lordadam

    lordadam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O to fajnie :) To mam jeszcze parę pytań:
    1. Ten flash jest w miarę nowy?
    2. Czy gry bezpośrednio po nagraniu na płytę można wrzucić na dysk boxa?
    3. Czy najlepszym programem do wypalania płyt będzie ImgBurn?
     
  5. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak
    Tak
    Dla mnie tak
     
  6. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    1:tak jest nowy:p
    2:da sie zainstalowac (musisz miec odpowiedniego dasha) i plytka musi byc w napedzie
    3:nie wiem ja uzywam ashampoo i jestem zadowolony:)
     
  7. lordadam

    lordadam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash jest wgrany 9199 ( jest jakaś strona opisująca dany dash?)
    A granie w xboxLive będzie wątpliwe przy tych wszystkich modach?
     
  8. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    1.Ten dash , to jest najnowsza wersja NXE .;]Pewnie jest jakaś strona , ale do tego , to użyj szukajki.;)
    Nie wiem.;)Jak masz wgranego ixtreme to może być BAN.;)
     
  9. sebawilq

    sebawilq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja do tego samego tematu wczroaj wgralem lt 1.2 i z tego co przeczytalem rozumiem ze jezeli sciagne iso z neta nie musze patchowac, patchowanie jest wymagane jesli chce grac online, dobrze rozumiem?
     
  10. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesli masz LT nie musisz nic patchowac

    a co do grania on-line to piewsze słysze ze trzeba patchowac zeby grac
     
  11. lordadam

    lordadam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak jest z dyskami twardymi? Można podpiąć którykolwiek dysk nie większy od 120 gb czy są wytypowane ( firma, model) ?
     
  12. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Dyski do 250GB, tylko WD, seria Scorpio.

    Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
     
  13. MazuRR

    MazuRR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk musi byc przerobiony i nawet 250 GB moze byc firmu np Western digital lub oryginalny
     
  14. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak chodzi o dyski to poszukaj sobie dyski na allegro:
    Kod:
    http://allegro.pl/microsoft-xbox-360-dyski-82318
    Max co możesz włożyć to o ile się nie mylę 250 GB. Chociaż moim zdaniem 120GB w pełni wystarcza. Bo w końcu zainstalujesz sobie 5 gier przechodzisz je. Później usuwasz i instalujesz następne. A jak po instalujesz ich w 3 i trochę to żadnej nie skończysz :)
    Co do dysków to ważne jest by były już one przygotowane pod podpięcie do Xboxa (czyli partycje były już na nich gotowe).

    Co do patchowania. Patchować muszą jedynie ci użytkownicy którzy mają starsze IXTREME'Y typu 1,6 itp itd. By gra im ruszyła na konsoli. Patchowanie nie ma żadnego wpływu na granie przez xliva.
    Jak masz LT to temat patchowania gier ciebie nie tyczy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum