1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ix LT a gry <<< problem>>>;/;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel_66, Marzec 19, 2010.

  1. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    siemka otoz mam problem ..mam 2 gry burnout revenge i darksiders... nagralem burnouta...wlaczam....gra sie laduje...jest ok... wybieram trase i auto... i ladowanie...i na tym sie konczy...muzyczka sobie leci i tyle nic sie nie dzieje...jedynie do dasha moge wyjsc.. hmmh...;//;/....nagralem 2 gre darksiders...tu juz sprawa wyglada lepiej...ale...przeszedlem 1 level miasto... walka z boosem... ok... i zwiecha...i tak za kazdym razem.. instalacja na hdd nie pomaga... ani burnouta ani darksidersa..dodam ze oba obrazy byly sprawdzone przed nagraniem w abgx i wsio bylo na zielono.prosze o pomoc... :(:(:(:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wygląda na to że płyty są źle nagrane z LT nie ma żadnych problemów
    jak masz możliwość to sprawdź na innym xboxie360 te gry ,czy jest to samo ?
     
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Pewnie nie nagrane na Verbatimach z szybkością 2.4x - chyba, że się mylę ale po prostu to jest najpewniejszy sposób grania - wtedy można powiedzieć, że problemem nie jest nagrana gra.
     
  5. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT wgrane poprawnie - wina badziewnych płytek, albo za szybko palone...
     
  6. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    to tak... wypalone na verbatimach z pred. 2,4 x ,nigdy wczesniej nie mialem takich problemow... i 3 plytki do kosza....;/;/;/;p
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    może w obrazach ISO jest jakiś błąd CRC.. wrzuć screeny z abgx i zobaczymy
     

Poleć forum