1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iX1.6 nie działa gra która wcześniej szła

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czechux32, Kwiecień 7, 2011.

  1. czechux32

    czechux32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam.moj kolega sprzedał mojemu kuzynowi xbox 360 z iX1.6. teraz jak uruchomił go to miał te wstepne ustawienia.wcześniej graliśmy u niegio w f1 2010 a teraz gdy chcemy uruchomic nic sie niedzieje.jest odczytywanie a pozniej tylko odtworz naped. w ustawieniach auto wl. jest właczone. WTF??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XMigda

    XMigda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdzieś na Śląsku :)
    niekiedy takie bledy sa,lub naped sie psuje sprobujcie otworzyc i zamknac naped i tak kilka razy az zaskoczy.
     
  4. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    Miałem tak ze po włożeniu gry wyskakiwało żebym otworzył napęd. wystarczyło wyczyścić napęd i problem znikł
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak koledzy wyżej piszą, spróbuj jeszcze raz wysunąć a potem zamknąć napęd aż w końcu zacznie działać gra.Ostatnio też tak miałem ale jak wysunąłem, a potem zamknąłem napęd to problem znikł.
     
  6. czechux32

    czechux32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok.dzieki juz chodza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum