1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixreme 1.51 na Ixtreme LT+ 1.1 a starsze gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bodek, Marzec 23, 2011.

  1. bodek

    bodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    W najblizszych dniach przymierzam sie do sflashowania napedu z ixtreme 1.51 na LT+ 1.1. Po przerobce oczywiscie chcialbym pograc sobie w te nowsze gry z AP25 jak i te starsze gry, ale czy uda mi sie zagrac w gry, np. COD MW2 czy COD BO, ktore wczesniej przerobilem programem 360WavesPatcher zmniejszajac na wave3 czy bede zmuszony powtórnie zgrywac je na dvd, oczywiscie przedtem przeskanowac programem agbx ? Pytam sie, bo szkoda bedzie troche plytek z grami... no i bede zmuszony znowu sciagac je z sieci... :(
    Wiec jak to jest z tym ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podpinam sie do pytania, o to samo mialem sie pytac.
     
  4. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak dana gra posiada ap25 to trzeba nagrac ponownie a jak nie to chyba nie, podkreslam CHYBA :)
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jesli gra z zabezpieczeniem AP 2.5 nie ma dogranego patcha to zgrywasz gre z plyty na dysk kompa, przepuszczasz przez najnowszego abgx'a ver. 1.0.5 i wypalasz na nowo - bankowo odpali :p
     
  6. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jesli chodzi o gre np Fifa 11, przrobiona na wave 3, to bedzie dzialala na najnowszym dashu i LT 1.1? o takie cos chodzi;)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    LT nie sprawdza wave'ow - mozesz miec wave pięć tysięcy czterysta i tak odpali :p
     
  9. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to dziekuje za odpowiedzi, od kilku tygodni zabieram sie za przerobke, teraz juz chyba wszystko wiem i pojade. Dzieki
     
  10. marcines2

    marcines2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra. Ja zrobilem update do nowego dashbordu aby zagrac w bulletstorm i Crysis2 i wszytsko smiga bezproblemowo. Ale chcialem pograw w halo reach i nieststy nie odpaliła mi sie gra, i pytanie czy da sie w jakis sposob przerobic iso gry halo reach aby odpalic na najnowszym sofcie? Co trzeba zrobic aby ta gra sie uruchomila?
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1. Czytac forum
    2. Sciagnac nowy obraz gry, przepuscic abgx'em i dopiero wypalic
    3. Gratuluje oflagowania konsoli :)
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary wgraj lt+.....bo jesli uruchomiłeś te halo przed tym to konsola oflagowana.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum