1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtrem 1.6 i aktualizacja na dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepe201, Marzec 3, 2010.

  1. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taki problem wczoraj przyszedl do mnie dysk twardy do xboxa 120gb podlaczylem go wszystko okey. Ale jak chce zagrac w Dantes Inferno to pyta sie o aktualizacj przyciskam ze tak, instaluje sie, jak sie zainstaluje to sie restartuje poczym znowu pyta o te sama aktualizacje i tak w kolko. Ale jak go odepne te sama czynnosc zrobie na karcie pamieci 256mb to wszystko chodzi dobrze instaluje sie itp. mozna grac. Powiedzcie co zrobic bo juz nie wiem pozdrawiam czekam na odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zrób aktualizację dasha offlina. Wszystko znajdziesz w dziale oprogramowanie
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A gdzie Ty masz mowę o banie? ja tu widzę przypadek, kiedy w kółko włącza się aktualka...
     
  5. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wystarczy tyko tego dasza pabloo wgrac i to wszystko
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Bo ta aktualizacja to jest aktualizacja dasha
     
  7. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki dzieki pabloo wszystko dziala pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum