1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.4 a nowe gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vesper, Sierpień 20, 2009.

  1. vesper

    vesper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Czy jest możliwość, że nowe gry nie chodzą pod ixtreme 1.4 ? Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. marv0lo

    marv0lo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam podobne pytanie jak autor tematu.. majac iextreme 1.51 moge grac w nowsze gry jak nfs shift czy halo odst?
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. marv0lo

    marv0lo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i mam identycznie takie same szanse na bana jak CI z iextreme 1.6? (oczywiście zakładając że obraz w agbx jest idealny)
     
  7. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    tak ale musisz patchowac gry i przez xbl nie pograsz chyba ze na bana liczysz;)
    shift jest na 1.6 czyli ty nie pograsz chyba ze jak napisalem gre zpat****esz i nie bedziesz gral na xbl bo ban bedzie
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co ty gadasz nic nie trzeba pathować, pathować trzeba w wypadku 1.5 lub starszej 1.51 i 1.6 obsługuje wave 3
     
  9. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    sory nie zauwazylem ze to 1.51;) myslalem o 1.5 ajk to pisalem:D
     
  10. marv0lo

    marv0lo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok czyli rozumiem, że mogę grać w shifta :) a teraz ostatnie pytanie. czy wypalając w tej chwili shifta i grając w niego wyłapię bana?

    w końcu premiera dopiero 18stego...
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nikt nie wie ale wszyscy juz graja
    sam sobie odpowiedz
     
  12. marv0lo

    marv0lo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra ale czy premiera gry byla juz na swiecie? czy moze równo 18stego wszedzie gra jest wypuszczana..

    drugie pytanie to takie: jak mozna sprawdzic jaka wersje iextreme mam na xboxie?

    na 99% pamietam ze to 1.51 ale boje sie ze zle mysle :)
     
  13. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wsadź nie patchowaną grę wave 3 jak pójdzie to masz ixtreme 1.51 lub 1.6
     
  14. marv0lo

    marv0lo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje ;)

    i jeszcze ta nurtujaca kwestia z NFS SHIFT :)

    nie lapie sie kiedy mozna wyrwac bana ;/ premiera na swiecie a wydanie w polsce...

    premiera na swiecie byla 15stego
    w polsce bedzie wydana 18stego

    dajmy na to gram w nia teraz a jestem z polski to oni moga chyba wnioskowac ze gram na piracie prawda??

    niech ktos mi to dobrze wytlumaczy...
    z gory dzieki
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nikt ci tego nie wytłumaczy. skad niby mamy wiedziec nie mamy wtyków w MS
     
Wczytywanie...

Poleć forum