1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.4 + GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniekxx, Styczeń 3, 2014.

  1. maniekxx

    maniekxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam..
    Jak w temacie czy istnieje mozliwosc odpalenia gta5 na tym starym ixtreme? ostatnia gre jaka nagrywalem bylo to w 2009 i patchowalem do wave 3. Konsola juz dawno zbanowana, ale jeszcze dziala :) Teraz pewnie sa jakies nowe zabezpiecznia i inne glupoty to znajac zycie trzeba bedzie flashowac do nowszej wersji ? jakies LT czy co tam. W kazdym badz razie jezeli nie pojdzie to jakbym do wave 3 przerobil i nagral? ktos probowal sie z tym bawic?, pozdrawiam i wybaczie jezeli pisze glupoty, bo jestem zielony troche lat minelo :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zapomnij o tym że na takim starym flashu odpalisz ta grę. Musisz sflashowac napęd bo inaczej nie pograsz w gta i w ogóle żadne gry które wyszło na przełomie 2-3 lat

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jak oryginał to pewnie ze odpalisz
    Obecnie zadnej nowej gry nie nagrasz nawet na Lt2, GTA V pirat to tylko Lt3.0

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic nie odpali bo 1.4 nie obsługuje XGD3...
    Chyba, że wgra dash z GTA to cofnie mu przeróbkę, ale odpali wtedy tylko oryginały...

    Musisz wgrać LT 3.0 koszt ~40zł...
     
Wczytywanie...

Poleć forum