1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kisiel-PL, Październik 24, 2009.

  1. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam iXtreme 1.4. I pytanie czy jak spath-ujee tekena 6 tak zeby działało na 1.4 to mi pójdzie czy będę musiał się bawić w jakieś active.iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poszukaj a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie... Tematów odnośnie Wave4 jest dobrych kilka + temat odnośnie Tekken6 gdzie tez jest o tym..
     
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tak trudno poszukać?ludzie musicie tak spamować!

    Nie czepiał bym się jak by takiego tematu już nie było,ale jednak było i to sporo.
     
  5. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szukałem ale są różne zdania ;/ większość ma 1.5 ;/ a ja chce info do 1.4
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1.5 i 1.4 robi się tak samo
     
  7. nasirus1983

    nasirus1983 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wasza życzliwość jest porażająca, wiecznie niezadowoleni, tylko poszukaj i poszukaj. Gdyby znalazł to by nie pytał, a skoro pyta to znaczy, że jak większość ma problem ze super sprawną wyszukiwarką, która za każdym razem wyświetla milion nie potrzebnych informacji. A jak chcecie z tego miejsca zrobić super encyklopedię wiedzy, to załóżcie wiki i tam sobie edytujcie i nie będzie wtedy żadnego spamu ...
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A znasz taki punkt regulaminu, że najpierw się szuka a potem zakłada temat bo jak będzie podobny temat to WARN?

    Wystarczyłoby, żeby wybrał na górze przycisk: NOWE POSTY i by na 100% znalazł. Jest przynajmniej kilka takich tematów....

    Akurat ten kolega szukał ale 90% nie szuka tylko zakłada tego typu temat a potem przeprasza albo coś... Po za tym jakby kolega przeczytał tego typu tematy od A do Z to by na 100% znalazł bo było też odnośnie iX 1.4... Niestety ale leniwość ludzi doprowadziła, że jesteśmy tacy a nie inni. Po prostu odpowiadanie 10x dziennie na to samo to jest kpina. Myślisz, że dlaczego temat typu Wave4 ma ponad 50stron? Uwierz mi, że 20 stron to w kółko te same pytania i odpowiedzi. Jakby taki ktoś przeczytał temat od A do Z to by nie zadawał pytania...

    A co do tematu to już odpowiedziałem: na 1.5 i 1.4 jest tak samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum