1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.5 a 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez macik100, Listopad 15, 2009.

  1. macik100

    macik100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koło
    Witam

    Kolega poprosił mnie żebym zgrał mu Nba 2k10 z Wave 3 na inną płytę, no i zrobiłem najpierw obraz na dysk w kompie, spatchowałem do wave2 programem Wave 3 patcher(bo o ile się nie myle musi być spatchowany bo ixtreme 1.5 taki obsługuje).

    Nagrałem na płytke i chciałem sprawdzić na swoim xboxie a mam ixtreme 1.6.
    Po włozeniu płytki gra nie włączyla sie od razu, tylko zamiast przycisku "Zagraj w grę" był "ODtwórz płyte". No to wciasnąłem to i pojawił się dziwny obrazek z logiem microsoftu i xboxa z informacją żebym włożył płytę do xboxa.

    Wszystko jest w porządku? Ta gra na xboxie kumpla z 1.5 będzie działać? Pomożcie bo kumpel mnie zabije bo jest bardzo dziwnym człowiekiem:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    tak gra u kumpla będzie działać pod warunkiem, że dobrze nagrałeś. prędkość 2.4 płyta verbatim(najlepiej) i nagrywałeś img burnem plik .dvd.
     
  4. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    siemka
    nie jestem jakimś specem,ale powiem Ci,że ja po ściągnięciu,czy "zobrazowaniu" (he he) gierki,a moje 1.5,najpierw sprawdzam obraz XDVDMulleterem,a jeśli wyskakuje,że obraz jest zepsuty pat****e go czymś takim >> ppf-o-matic3.exe <<
    Jeszcze nigdy mi się gierka nie zwaliła,no chyba,że z mojej winy,jak chciałem zaoszczędzić i zakupiłem zgrzewkę EMTECÓW dvd-dl he he
    mam nadzieję,że pomogłem
    pozdro
     
  5. macik100

    macik100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koło
    Zgrałem własnie tym co ty... Hmmmm... Nagrałem mała prędkościa, ale na Emtecu, ale mysle że wszystko będzie w porządku, bo moja nagrywarka nie zapesuła jeszcze zadnego emteca...
    A czy Assasin Creed I i Call of duty 4 pójdą na ixtreme 1.5 ??
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po spatchowaniu tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum