1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.5 a assassins creed 2 a orginalne gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Geexe, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Geexe

    Geexe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie to mój pierwszy post na forum. A więc do rzeczy.
    Więc mam liteona ixtreme 1.5 wczoraj dostałem assassins creeda 2 ,ale to działa na ixtreme 1.6. Więc jak kupię ORGINAŁ to będzie chodził czy też nie pójdzie. BTW. ma ktoś link do strony gdzie spisane są wszystkie gry z serii Classic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. AC2 na iX 1.6 też nie działa... Można zrobić tak, żeby działało na iX 1.6 czy 1.5 też
    2. ORYGINAŁY działają normalnie
     
  4. Geexe

    Geexe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli śmiało mogę kupować orginał ?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak
     
  6. Geexe

    Geexe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłby ktoś podać spis gier?
     
  7. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Dziwne bo ja mam iX 1.6 na liteonie i po zastosowaniu Activate.iso Assasin śmiga aż miło.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówimy o fabrycznym działaniu bez patchowania czy używania płytki z activate.iso
     
  9. xerathus

    xerathus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ppf-o-matic3 rozwiąże wszystkie twoje problemy. Mam 1.5 i gra śmiga bez problemu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum