1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.5 a nowe gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ringus, Wrzesień 9, 2009.

  1. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Siema wszystkim . Pytanie: Mam ixtreme 1.5 na moim xie i tu mam pytanie. Czy jak np. ściągne Halo 3 ODST (czy inną nową grę) będę musiał najpierw zrobić flash do 1.51 aby odpalić? Tak mi powiedział koleś w serwisie ale się zastanawiam czy on po prostu nie chce 40zł zarobić:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. bryan666

    bryan666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    włocławek
    co fakt to fakt... możesz zaoszczędzić te 40zł i przerabiać sobie samemu nowe(i-x1.6) gry dodając patcha ale po przeróbce na i-x1.6 wszystkie płytki z patchem szlag trafi:(
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Szlag ich nie trafi wystarczy użyć activate.iso i pójdą:)
     
  6. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Na razie się nie przymierzam do zmiany :D Z innej beczki: Jeżeli będę odpalał te gry ale offline to nie dostanę bana za nie? :p
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jest możliwość że podczas fali dostaniesz.
     
  8. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Człowieku skąd my możemy wiedzieć czy dostaniesz bana czy nie, my nie pracujemy w M$, to wszystko co ludzie piszą to są podejrzenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum