1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.5 + d: 2.0.9199.0 + napęd samsung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez morphigame, Styczeń 8, 2012.

  1. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    Witam serdecznie,

    Potrzebowałbym pomocy. Mianowicie konsola Premium 20GB z 2006 posiadająca napęd samsunga z patchem iXtreme 1.5 na dashu 2.0.9199.0. Pytanko jest takie. Do jakiego najnowszego dasha mogę wgrać bez utraty przeróbki? Chodzi też głównie o to aby odpaliła FIFA 12, bo w tej chwili na innej konsoli z LT+ 2.0 i d: 2.0.14699.0 śmiga, aż miło a na tej nie.

    Proszę o odpowiedź :)

    Dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    fify nie odpalisz bez utraty przerobki pierwszy dash ktory cofa to 13141 fifa wymaga dasha 13599
     
  4. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    Rozumiem :) Jeśli posiadam dvd key do swojego napędu samsunga, to czy do przejścia do vendor mode w jungleflasher musze wykonywać jakieś dodatkowe czynności typu zwieranie pinów odłączanie napędu z zasilania (jak to ma się do liteonów) ?
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie, dajesz sammy unlock i powinien wejsc w vendor ew. Tacka do polowy.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  6. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tacki nie musisz wysuwać .
     
  7. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    Ok :) wielkie dzięki za pomoc :) temat do zamknięcia :)
     
  8. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    Jeszcze jedno pytanie :) Jakiego dasha najlepiej zainstalować pod LT+ 2.01 dla sammyiego?
     
  9. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Najnowszego.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  10. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    czyli 2.0.14699.0 dobrze rozumiem? A czy w związku z tym czy gry z XGD3 będą chodzić normalnie? słyszałem że pod LT+ najlepiej instalować 603 z tym że nie wiem czy chodzi o 14603 czy 13603. Jeżeli można instalować najnowszego to ok, tylko wolę mieć pewność. Więc co myślicie?
     
  11. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Samsung nie wspiera ap25 wiec to zadna roznica jaki dash.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  12. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    A no faktycznie :] za dużo o tych liteonach się naczytałem ;] czyli najpierw zainstalować dasha a potem zrobić przeróbkę tak?
     
  13. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dokladnie. Potem sammy unlock i dalej juz chyba wiesz.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  14. morphigame

    morphigame Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów
    Tak :) Dzięki wielkie za info :)
     
  15. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Niema za co, jak cos pytaj.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum