1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.5 / FIFA 10

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez caspero5, Listopad 1, 2009.

  1. caspero5

    caspero5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;) Mam pytanie odnośnie przerabiania wave3 na 2. Otóż sytułacja jest taka przerobiłem Fife 10 na wave 2 pathem ze stronki i nagrałem płytę prędkością x8. Teraz nie che odpalić w czy może być problem 1) prędkość nagrywania 2) możliwość zę nie było stealh path 3) coś innego robię źle.

    Ps Pojawia się komunikat Dysk z różnymi materaiałami i nic :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bomax2

    bomax2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moim zdaniem prędkosc nagrywania z tego co mi wiadomo powinienes nagrywac z predkoscia 2,4
     
  4. zdzisiek664

    zdzisiek664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej to prędkość :) Przepuśc obraz przez abgx ,potem przez 3rd wave patcha i nagraj (2.4x).
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A przepuściłeś obraz gry przez ABGX360? Fifa 10 ma błędny plik .dvd i dopiero ten program go naprawi...
     
  6. caspero5

    caspero5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki panowie. Będę musiał spróbować. Jak nie będzie działać napisze jeszcze raz w tym temacie.

    NO i nie dziala zrobilem jak trzeba. Potem mialem probleem z aktualizacjami zrobilem go.

    Teraz jest problem.

    Mianowicie nagralem plytke prędkościa 2,4 wcześniej pootomatix czy jakos tak spathowalem do wave 2 ominąłem problem aktualizacji. Teraz jest kolejny problem gra sie włącza jest jezyk w fifie do wyboru itd ale po wybraniu i po tych napisach z certyfikatami pojawia się przeczyść płytkę szmatką mniej wiecej w tym momencie co pytanie o aktualizacje. Na co to wam wygląda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum