1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.51 a MW2, BO.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wafel1700, Grudzień 31, 2011.

  1. Wafel1700

    Wafel1700 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam


    Miałem ja kiedyś śliczną płytke z MW2, która, po pożyczeniu koledze "zagineła" w eterze. Naszla mnie ochota na pogranie, a że internet szybki no to ściągam. Niestety, nie działa, podobnie jak Black Ops.

    Mam Ixtreme 1.51. MW2 wcześniej działa, jest nawet na dysku. Black Ops też działało do czasu, aż wgrałem nowszego Dasha, konkretnie 3 aktualizację stąd:http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/...wosc-odpalenia-na-dzien-dzisiejszy-73091.html

    Napęd Lite-on, konsola z 2009 roku bodajże.Da radę odpalić jakoś? albo Można zrobić jakis downgrade dasha? PRoszę, tylko nie radzcie mi odrazu robić nowej przeróbki, bo musiałbym jechać prawie 100km w jedna stronę (poznań). Chyba że ktoś odręki robi to np. w Lesznie;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Trudna sprawa nie chcesz przerabiać a chcesz grać w te gierki. Ja na Twoim miejscu bym wysłał sam napęd żeby wgrali LT3.0 i po problemie
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz wgrać LT 3.0 innej opcji nie ma.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie masz cichej a raczej nie masz , wgraj sobie lt 2.0/ lt 3.0 tylko napędy (benq/liteon)fat i jak masz jednego z nich lepiej poczekać na lt 3.0 niż płacić dwa razy . ale lt 3.0 i dashu 13xxx da się też pograć offline
     
Wczytywanie...

Poleć forum