1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.51 a nowe gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OsciBosci, Październik 18, 2010.

  1. OsciBosci

    OsciBosci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mogę obecnie mając wgrany flash iXtreme 1.51 grać w nowe gry, które są Wave6? Swego czasu trzeba było te z Wave4 zmieniać do Wave3 za pomocą Wave Patcher.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mucioo

    mucioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Tak jak napisałeś, albo zmieniasz wave do obsługiwanego przez ix 1.51, albo wrzucić nowe ix. Jeżeli konsola przeznaczona do gry off-line to najlepszym wyjściem będzie wersja non-stealth.
     
  4. OsciBosci

    OsciBosci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra ale o ile pamietam w programie Wave patcher można zmieniać z Wave 4, a teraz prawie wszystkie gry wychodzą w Wave 6...??
     
  5. mucioo

    mucioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    W dalszym ciągu możesz do obrazu wrzucić wave3. Niezależnie od tego jaki wave jest w obrazie gry. Polecam jednak wrzucić nowego iXtreme i nie bawić się przy każdej nowej grze.

    Dla jasności. Nie wiem czy wavepatcher obsługuje wave6 itp. Na pewno da się to zrobić przy pomocy jakiegoś narzędzia ;)

    polecam http://eurasia.nu i forum http://xbox-scene.com/
     
  6. OsciBosci

    OsciBosci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo chętnie wrzuciłbym nowego iXtreme (jakiego?), ale niestety czytam i czytam i nie potrafie zrozumieć jak to w łatwy sposób wykonać...
     
  7. mucioo

    mucioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli masz port sata w komputerze i masz już wrzucony jakiś iXtreme do napędu to nie powinno być problemu, żeby zrobić to samemu. Można klucz napędu wyciągnąć z istniejącego w napędzie iXtreme.

    tutaj jest tutorial: 360Mods � Downloads � JungleFlasher Tutorial for 1.74b

    edit:

    1) Jeżeli grasz ofline to wrzuć iXtreme 1.6 non-stealth
    2) jeżeli chcesz spróbować grać online to poczekaj do połowy listopada, po premierze nowego softa zobaczymy, czy będzie fala banów i nowa wersja iXtreme ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum