1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.51 i uruchomienie GTA Episodes from Liberty City.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzychu26, Październik 30, 2009.

  1. krzychu26

    krzychu26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem mam gre GTA Episodes from Liberty City, jednak jest to wersja WAVE 4. Z tego co wiem, to przeróbka 1.51 tego nie odtworzy. Co trzeba zrobić aby gra ruszyła?

    Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maly_szusz

    maly_szusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    musisz nagrać na płytę active.iso, poszukaj na forum tam masz to dokładnie opisane
     
  4. krzychu26

    krzychu26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy Active.iso nie działa tylko na 1.6?
     
  5. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprobuj przerobic iso za pomoca: 3rd.wave.patch
    nie wiem czy na pewno zadziala na wave4.
     
  6. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Działa
     
  7. raper54

    raper54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dziwne, bo ja wszędzie czytam, ze Activate.iso dziala tylko i wyłącznie na 1.6, a na starszych trzeba patchowac gierke.
     
  8. krzychu26

    krzychu26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy na Ixtreme 1.51 zadziała.
     
  9. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinno dzialac :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum