1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.51 Liteon a Wave 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Belic, Październik 29, 2009.

  1. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Witam przepraszam z góry za nowy wątek ale chcę mieć wszystko jasne.oto pytanie:Czy na przerobionym X360 Liteon 1.51 będę mógł grać w gry które mają 4 wave czy zmuszony jestem przerabiać obraz?wg mnie to chyba będzie działać normalnie na 1.51 tak jak Wave 3 ale nie jestem pewien więc szukam pomocy i potwierdzenia.pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania. Tyle, że ja mam hitachi.
    Czy muszę przerabiać gry z wave 3 ? Jeśli tak gdzie sprawdzę jaki wave ma gra?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz iX 1.51 i napęd Hitachi to WSZYSTKIE gry nawet te z wave4 będą Ci działać

    Co do Liteona to nie wiem
     
  5. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś jak jest z tym liteonem?
     
  6. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    na liteonie i ixtreme 1.6 musisz,używać activate.iso.
     
  7. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na Liteonie IX 1.51 niestety trzeba przerobic obraz na wave 3.
     
  8. lol42

    lol42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Na 1.5 po zmanie na wave 3 beda dzialac ?
     
  9. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    A jak przerobic z wave 4 na wave 3 jezeli mam liteona i IE 1.51?
     
  10. pngprojekt

    pngprojekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary, Poland
    przerób sobie programem 3rd wave patch:D
    DZIAŁA nawet na IExtreme 1.4:p
     
  11. markas10

    markas10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Live

    Czy jak przerobię grę na wave 3 to czy dostane bana na live?
     
  12. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak :ban jak przerobisz gre na wave-3 to dostaniesz bana na live
     
  13. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    ja mam trochę inne pytanko a mianowicie:Czy jak mam konsolę Ixtreme 1.51 to mogę spokojnie ściągac z XBL gry ARCADE i grać?
     
  14. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mozesz
     
  15. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
  16. Tao

    Tao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam nepęd Liteon i przeróbke 1.51. I ja mam takie pytanie, czy mogę na tej przeróbce grać w gry na Wave 4, przez neta itp. ?? tylko, że tak abym nie dostał bana...
    Byłem u takiego gostaka u mnie w mieście co przerabia konsole i mi powiedział, że na 1.51 mogę grać w gry na Wave 4. Więc jak to jest ?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po co zadajesz te samo pytanie w dwóch różnych miejscach? Nikt nie odpowie Ci na 100%. Najlepiej zadzwoń do M$ => podaj swój S/N konsoli i się spytaj czy możesz grać ;)
     
  18. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia

    Przeciez na 1.51 nie da sie grac na wave 4, trzeba spatchowac na wave 3. ale zauwazylem, ze w moim przypadku to ban ;p
     
  19. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy gry spaczowane programem XB360 WAVE PATCHER z wave 4 na wave 3, pójdą na Liteonie z ixtreme 1.6?
     
Wczytywanie...

Poleć forum