1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.6.1 a nowe tytuly

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez zaku666, Grudzień 20, 2010.

  1. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam
    doszly mnie sluchy ze nie nagram nic nowego na AP25 i faktycznie - NFS zmarnowana DVD. mam 1.6.1 i bana wiec nie zalezy mi na ukrywaniu sie, dotychczas przerabialem do wave3 ( abx + wavepatcher i imgburn) czy teraz kazda gra bedzie to miala? i czy jest na forum jakim poradnik dla osob ktorym juz nie zalezy na BANie tylko raczej na wygodzie?

    Z gory dziekuje za pomoc nie moglem znalesc sytuacji dotyczacej wlasnie 1,6.1 to napisalem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sasuke659

    Sasuke659 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja też dorzucę pytanie wyczytałem na forum że jeśli ma się ix 1.6 nonstealth gry z ap25 działąją prawda czy nie ?
     
  4. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    prawda , ale poprzez update 3x dash
     
  5. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    mi sie dash aktualizowal automatycznie NFSem i mam nowy wyglad ale sama gra nie zadzialala, jakis blad i dodatkowo kazalo wyczyscic plytke.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiec zostaje ci tylko ix lt +1.1
     
  7. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam ten sam problem nie mogę uruchomić NFS hot pursuit ani na 1.6 nonstealth ani na LT 1.0 mój napęd to samsung. W czym jest problem? pomocy!
     
  8. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołączam sie do pytania co kolega wyżej
     
  9. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaki potrzebuje wgrac soft zeby grac na grach z wave 2?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moja stacja dyskow to liteon DG-16D2S
    chodzi mi o stary soft bo w nowe gry i tak nie bede mogl grac poniewaz wymagaja jakiegos specjalnego napedu zeby je wypalic na pececie :/
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie musisz kupować iHAS'a, chyba, że twoja nagrywarka jest do niczego.

    Wgraj Dash'a 13604 i LT 3.0 (będziesz mógł instalować na dysku gry XGD3, nagrane zwykłą nagrywarką):
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tu...leflasher-najlepszy-artykul-edycja-2-a-98709/
     
    1 osoba to lubi.
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no ale będziesz musiał się liczyć z tym że jak zachce grac w jakąś nowszą gre to będziesz musiał aktualizować dash a tu będzie potrzebny ihas. Jak dajesz do przeróbki to najlepiej na najnowszy fw będziesz miał na zapas ;]
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Póki co, iHAS jest tylko potrzebny do nagrywania gier XGD3, kiedy masz napęd Hitachi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum