1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6 a update dasha.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rumc4js, Marzec 3, 2010.

  1. Rumc4js

    Rumc4js Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Józefów
    Mam ix 1.6 na Benq i nie mam bana, a chcę zagrać w ME 2 i BF:BC 2, a one wymagają udpate'a na dash po którym były bany i pytanie czy jak z update'uje nie łącząc się z live! to i tak ten dash mi oflaguje odrazu konsole??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co ma piernik do wiatraka? dash nie ma nic do bana. Bana dostajesz za przerobke a jedyna opcja dostania bana jest podlaczenie sie do XBL. Rob update dasha i tyle. Ew jak masz starego dasha to moze mozna u ciebie zainstalowac XEXLoader
     
  4. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Zupdatuj sobie offline przez pendrive/cd pliki są gdzieś na forum, szukajcie a znajdziecie :)
     
  5. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
  6. Rumc4js

    Rumc4js Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Józefów
    Piernik do wiatraka ma sporo:p a chodzi o to że ten udpate co wprowadzał obsługę tej nowej karty wifi do x'a przy okazji wprowadził wykrywanie czy konsola jest przerobiona i słyszałem kiedyś taką opinię że ten update automatycznie flaguje konsolę bez znaczenia czy jest online czy offline.

    P.S. Do tych co wysyłali mi jak z update'ować to wiem jak to zrobić nawet te gry wymagają tego dasha i go posiadają.;)
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    raczej bana nie dostaniesz.... a dashboarda masz pare postów wyzej kolega dał Ci link ;)
     
  8. Rumc4js

    Rumc4js Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Józefów
    Nie chodzi mi o odpowiedź w stylu raczej nie, bo takie odpowiedzi sie na niczym nie opierają. Wiem, że od jakiegoś czasu mniej więcej premiery Mass 2 przy odpaleniu płyty wyrzuca info o nowym updacie systemu, czytałem gdzieś, że update ten po zainstalowaniu flaguje konsolę (oczywiscie przerobioną na nie LT) tzn. zapisuje je nr seryjny w cachu i przy pierwszym połączeniu live wysyła go do m$.
     
Wczytywanie...

Poleć forum