1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.6 czy lt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deebo23, Kwiecień 24, 2010.

  1. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam xboxa elite nowego i zastanawiam się którym ixtreme go przerobić? Na którą wersje łatwiej się gry nagrywa i więcej ich działa? Proszę o pomoc bo pojęcia nie mam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ixtreme lt. odpala wszystko i jest najnowszy. tyle w temacie.
     
  4. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak kolega wyżej. Nie musisz się póki co o nic martwić.
     
  5. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy tego lt można nagrać na Xbox arcade? i gdzie sprawdzić jakiego mam teraz wgranego. Bo nie mogę tego znaleźć
     
  6. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    mozna wgrac do kazdego rodzaju konsol. a sprawdzic mozesz jedynie poprzez nagranie kilku kopii z roznym wave - zobaczyc ktora dziala, ktora nie, porownac i dopiero bedziesz wiedzial. w ktorym roku miales przerabiana konsole?
     
  7. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie ten problem że nie wiem bo kupiłem ją od znajomego ale znalazłem na konsoli notkę systemową rok 2005.11.22. Więc podejrzewam że dawno nie przerabiana. I nie chodzą gierki np FN 4, Dante inferno, Pes 10. O ile się nie mylę robione są one na wave 3. A np modern warfer mi działa bez problemu.
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    "na konsoli notkę systemową rok 2005.11.22" co? pisales wczesniej ze masz nowego elite'a. wez sprawdz jaki masz naped bo lt jest tylko dla benq i liteona (poszukaj na forum na pewno znajdziesz jakies tematy o rodzaju napedow). a z ciekawosci to za ile kupiels ta konsole?

    EDIT: nie zauwazylem ze to nie autor tematu ma starsza konsole :/
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    prawie na pewno masz extreme 1.51 i proponuje ci zebys przy tym zostal, dobry extreme i odpala (CHYBA) wszystkie rodzaje Wave na chwile obecna. Sam mam 1.51 i nie narzekam, nagrywam wszystko jak leci nie martwiac sie o wave.

    a tak na marginesie to masz jeszcze starsza konsole niz ja, a ja myslalem o swojej ze juz dziadek::D
    pozdro
     
  10. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie ja pisałem że mam elita tylko ja mam arcade. Na karcie pamieci jak wchodzę da ustawienia konsoli w ostatniej zakłdce -> pamięć -> to tam pisze właśnie. Napęd nie był chyba wymieniany. Kupiłem ją za 500 zł. Sprzedałem Ps2 i dołożyłem do x`a. Dziadek czy nie ważne że działa :) byle by tylko gierki odpalała. Aha i nie opala mi wszytkich gierek tak jak mówiłem już wcześniej.
     
  11. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nie masz z 2005 roku, to tylko data automatyczna (chyba premiera xboxa, każdy tak ma)
     
  13. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zonk31 Ixtreme 1.51 odpala tylko gry z Wave 3 a sadzac po poscie primerk'a ma Ixtreme 1.61 , poniewaz MW2 z wave 4 mu dziala a Dantes Inferno ze zmienionym wave recznie juz nie chce . Oryginalnie DI ma wave 4 .
     
Wczytywanie...

Poleć forum