1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.6 - Download - link pierwsza strona

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez offtopic, Maj 1, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zmiany:
    Tłumaczenie>>
    Download >> http://www.mediafire.com/download.php?m1fzw3zdzzd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Chcę sobie przerobić konsole . Zrobię to lada dzień jak tylko będę miał pieniądze. I mam pytanie czy przerobić teraz na 1.51 czy czekać na 1.6? Czy jeżeli przerobię na 1.51 będę mógł jakoś sam upa zrobić do 1.6?
     
  4. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Mysle, ze warto zaczekac te 2 tygodnie.
     
  5. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    rafmus - wszystko jest na forum. Wystarczy poszukać.

    A co do nowego iXtreme - to napewno sobie przerobie. Ale czy jest poprawiona ochrona przed banem?
     
  6. kacper92

    kacper92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    można samemu. sprzęt do tego na allegro kosztuje ok. 250-300 zł więc chyba lepiej wydać te 60-70 zł na przeróbkę u fachowca i mieć następne przeróbki gratis(tak zazwyczaj jest, że jak wyjdzie nowe firmware to wgrywają nowe za free-trzeba tylko zanieść/wysłać do nich)
     
  7. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    kacper92 - niewiem jak to jest u ciebie, ale jak przerabiałem konsole na iXtreme 1.5 to płaciłem 150 zł. Potem jak wyszła przeróbka 1.51 to koleś zażyczył sobie 100zł. Wkurw**** się bo widać było, że koleś ździerał kase, ale przy przeróbce dał mi koleś płytke ze starym flash'em więc postanowiłem samemu przerobić. Znalazłem videotutka na youtube (użytkownik chyba dexxxterek), i samemu sobie przerobiłem i będe przerabiał.
     
  8. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Heh, wlasnie chcialem sobie zalatwic 1.51 :) W takim razie dwa tygodnie sobie poczekam. Mam 2 pytanka:

    Plyty hybrydowe to sa te gry z Wave 3 przerabiane tak zeby dzialaly na firmware 1.4?

    Tego w ogole nie rozumiem. Firmware bedzie sam pilnowac zeby gra byla miala stealth/wave3 i jesli nie bedzie miec to jej nie odpali, chyba ze sie wykorzysta ten "one shoot boot mode", czyli zrobi najpierw swapa plyty z activate.iso (tak jak sie kiedys stare gry na Dreamcascie odpalalo)?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, to są te gry.
    Dobrze rozumiesz.

    ps
    Panowie nie zadawać pytań, na które są już odpowiedzi na tym forum, bo zaśmiecacie tylko temat.
     
  10. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli mam 1.51 to czy bylaby wielka roznica pomiedzy tym a 1.6? Nowe gry beda mi dzialac?
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czy nowe gry będą działać to nie wiem, ponieważ nie wiadomo co MS wymyśli, jedno jest pewne, że stare gry będą normalnie działać.
     
  12. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Stare, tzn. z xbox1? Na razie przerobki nie zmieniam
     
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Stare, tzn. te które wyszły do tej pory.
     
  14. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    ja wole zmienić. Zawsze masz pewność, że jest bezpieczniej grać w piraty na XBL. A wogóle poprawili w iX 1.6 ochronę przed banem bo żadnej takiej informacji nie znalazłem.
     
  15. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na 1.51 tez chodza dobrze. 1.6 zbytniej rewolucji nie wniesie chyba ze bedzie lepsza ochrona przed banami
     
  16. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A co to niby jest ?? Ludzie czytajcie ze zrozumieniem.
     
  17. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na 1.51 sie na razie nie zawiodlem wiec poczekam. Oby tylko nowe gry chodzily na 1.51, ale jak to mowia: wszystko wyjdzie w praniu :)
     
  18. sebool12

    sebool12 Guest

    Co to za płyty ? Pierwsze słyszę ;|.
    SS v2 - was ist das?
    I ta prędkość to dobrze czy źle ? :p

    Dla pewności spytam, jeżeli gra nie będzie miała stealth patcha to co zrobi ? Włożę tą płytę (activate.iso) i pobierze te aktualizacje co abgx360 ? Brzmi to głupio, ale tak to zrozumiałem, i jeżeli ktoś może to niech mnie poprawi ;](żeby innych nie wprowadzać w błąd)
     
  19. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam następujący problem kupiłem dzisiaj x-box'a to znaczy zamuwiłęm na allegro i teraz pytanie czy mam pisać do gościa żeby poczekał z wysyłką te 2 tygodnie czy żeby teraz wysłał z 1.51 bo już dostaje kołomęćka i nie wiem co zrobić
     
  20. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na pierwszej stronie masz odpowiedź.
    Nie wiem, sam prosiłem na paru forach o opisanie tego zagadnienia trochę dogłębniej, ale nie doczekałem się odpowiedzi. Nie jest to na pewno poprawka na AP25.
    Chodzi o to, że nie będzie wyboru innej szybkości napędu niż x12 jak to było w paru wcześniejszych wersjach firmware(x5, x8, x12)

    Nic nie pobierze, tylko płyta activate.iso zniesie zabezpieczenie dla gry non iXtreme emulując ją jako iXtreme - czy będzie to na 100% bezpieczne to nie wiem. Przydatne może być przy wprowadzeniu przez MS wave4, wave5... itd. Wkładasz płytkę i gra działa bez update firmware.
     
  21. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oj niewiem co z tym 1.6 jakieś skomplikowane to jest.
    narazie próbuje wiecej zdziałać na kompie wgrywać stealth patche i 3WAVE zmieniać iXtreme'a (mam 1.4)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum