1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.6 Dragon Ball : Raging Blast bez activate.iso ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubakubak11, Listopad 17, 2009.

  1. kubakubak11

    kubakubak11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam to jest mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość. A więc mam problem, mianowicie nie potrafię odpalić na mojej konsoli wyżej wymienionego tytułu a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi jak to zrobić i czy da się to zrobić bez używanie active.iso ?? mam ixtreme 1.6 napęd liteon. Proszę w miarę szczegółową instrukcje gdyż jestem laikiem w tym temacie jeżeli to możliwe. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz znaleźć informacje jakie ta gra ma wave :) i zobaczysz czy odpalisz. Wave 4 na ix1.6 nie odpalisz .
     
  4. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
  5. kubakubak11

    kubakubak11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem że gra ma wave 4. a nie da się tego wave 4 przerobić na wave 3 i uruchomic gry bez active.iso ??
     
  6. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na ix 1.6 albo przerabiasz na wave 3 albo używasz activate.iso innej możliwości nie ma .
     
  7. kubakubak11

    kubakubak11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha sprobuje to jutro robic bodzisiaj juz 5 plytek poszlo i juz nie mam zadnej dzieki chlopaki za pomoc wyjasniliscie wszystko czego potrzebowalem jezeli sie nie uda bede pytal dalej pozdrawiam :D
     
  8. lyczko

    lyczko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    kolega podał Ci link do poradnika jak przerobić. Przerobisz i nagrasz raz jeszcze i będzie ok. A jeżeli nie chce Ci się wypalać kolejnej płytki z grą, to musisz acivate.iso
     
  9. kubakubak11

    kubakubak11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha mam jescze jedno pytanie czy firma napędu mam tu na myśli mój liteon robi jakąś różnice czy niejest to zależne od napędu ??
     
  10. 07000800

    07000800 Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. IGoRoFF

    IGoRoFF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba najlepiej zrobić sobie płytkę active.iso bo dość sporo gier jej teraz wymaga Nagrywasz ja raz i masz spokój nic nie musisz przerabiać przed nagraniem gry

    A tu masz poradnik jak zrobić ową płytę: CLICK
    Wbrew wypowiedzią user'ów robi się ja bardzo prosto Już nie pierwszy raz to wypalałem i zawsze wszystko działało jak należy
     
Wczytywanie...

Poleć forum