1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6 i przeróbka na lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gutaj, Marzec 26, 2011.

  1. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam konsole liteon z 1.6 i dziś chce pojechać i przerobić na lt+ tylko mam takie pytanie, jeżeli mam starsze gry typu GTA4, Gears of War2, Pro Street, Bornout itd... to jeżeli przerobię na lt+ to one będą dalej chodzić? Czy będę musiał je patchować? Gry te nie były w żaden sposób przerabiane po prostu nagrane na płyte i granie ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pat***esz tylko gry które mają AP 2.5 czyli Bulletstorm i chyba Crysis 2. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.
     
  4. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli musiałbym patchować tylko wtedy gdybym miał jakieś nowsze gry tak? :)
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bedą dzialac...musisz patchować gry które mają ap 2.5
     
  6. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żadne z moich aktualnych gier nie mają ap2.5
    A jak będę miał lt+ to musze się pierdzielić w nowych grach z jakimś patchowaniem?
    Czyli mam konsolke lt+ i chce pograć np w nsy najnowsze musze je jakoś przerabiać czy tylko na płytke i ogień?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przed nagraniem nowych gier i odpaleniem na LT+
    trzeba je przelecieć abgx360 v1.05 on sam zrobi resztę
    musi wszystko na zielono wyświetlić
     
  8. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Bulletstorm i Crysis 2 nie mają akurat AP 2.5 inaczej jest z Asassin's Creed: Brotherhood , NFS:HS, Call of Duty Black Ops , CoD:MW 2 one akurat posiadają ;)
     
  9. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lt+ i wlaśnie testuje i włączyłem black ops nic nie patchowałęm :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum