1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.6 i wave>6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Meggi, Kwiecień 27, 2011.

  1. Meggi

    Meggi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    Mam pytanie w jaki sposób można nagrać grę z wave nowszym niż 6, aby dało się ją odpalić na iXtreme 1.6 (Lite-On)
    Bo z tego co kojarzę, na iX 1.6 można odpalać do wave 6 z użyciem activate.iso

    Chodzi mi np. o grę Mortal Kombat, która ma wave 11
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siwyqq

    siwyqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnij sobie program "360 waves patcher" uzyskasz dzieki niemu wave jaki Ci odpowiada
     
  4. Meggi

    Meggi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skąd go można ściągnąć? (najnowszą wersję)
    I jest gdzieś tutorial pokazujący jak go obsługiwać?
     
  5. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wszystko fajnie tylko czasem jest tak że gry które mają aktualizacje na płycie po zmianie wave nie chcą działać.....powtarzam czasem.....próbuj może ci akurat pójdzie normalnie
     
  7. dragon123

    dragon123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na iX 1.6 Gry typu NFS HS, nowy assasin, też będą działać po zmniejszeniu wave i na nowym dashu?
     
  8. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    nie będą. Do tego trzeba LT 1,
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. nightfaler

    nightfaler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dopisze pytanie: jak ktoś już wyżej napisał spatchowałem sobie MK do wave2 i nie mogę teraz zainstalować zasranej aktualizacji. Co na to poradzić ściągnąć najnowszą z strony producenta i wgrać penkiem/cd/dvd ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiesz co robic i jeszcze pytasz??? :)
     
  12. nightfaler

    nightfaler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Fakt;p Musiałem się trochę pobawić z tym penkiem. Jak to jest, że od którejś aktualizacji podłączenie urządzenia magazynującego pod USB powoduje błąd 71?
     
  13. Huntexx

    Huntexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie błąd E71... Też to miałem, ale to się inaczej robi :p... Wyłączyłem konsolę wyciągnałem pena właczyłem x'a włożyłem pena i kliknąłem na dostosuj awatara i mi wyszedł monit czy chce zaktualizować :D (Bo mi się wtedy coś z awatarami zje%#^* i przy odpalaniu crysisa 2 x wołał o aktualizację)
     
Wczytywanie...

Poleć forum