1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IXtreme 1.6 jakei wawe? i napęd jaki ^ ^

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lilulu22, Marzec 10, 2010.

  1. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Witam.
    Czy 1.6 obsługuje wawe1 , 2 , 3?
    Jeśli tak to czemu jak nagrałem residenta evil 5 w waw3 to nei widzi gry tylko Video :confused:
    Do tego dodam że przeglądałem opis active.ido dla 1.6 ale linki nie działają to prosze nie odsyłać i nie walić ze były takie tematy:whistle:
    i jesli używam abgx360 i 360WavesPatcher to jeśli pat****e gre do wawe2 dajmy na to :D to musze używać abgx360 czy moge to robićjuz bez tego programu i przegrywać odrazu po zrobieniu na waw2,3 zalezy to jakie odczytuje 1,6 :D
    A co do napędu przeglądałem strony i znalazłem jak rozpoznać napęd ;D
    ja mam ten 3 benQ(litle on ):confused: tylko pliki ISO są podane na 3 napędy a BenQ i Litle są oddzielnie do Activ.iso
    Jesli ktoś by mógł mi pomóc i przesłać Activ.iso dla tego 3 napędu będe wdzeniczny bo jestem już zakłopotany jaki mam :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    1.6 obsługuje wave 3,
    activate iso jest jedno do wszystkich napędów.
    Jezeli paczujesz grę,to rób tak:
    najpierw przepuśc obraz gry przez abgx 360,
    następnie paczuj grę i już po spaczowaniu nie przepuszczaj obrazu ponownie poprzez abgx ,gdyż on ci naprawia obraz gry wave do oryginalnego i nici
    z paczowania.
    Xtreme 1.6 obsługuje każdy obraz gry od 3 wstecz.
    wszystkie obrazy powyżej 4 wave,też czyta ale trzeba używać activate iso.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  5. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Hmm..
    To coś mi tu nie gra zrobiłem z tą grą jak trzeba z resident evil 5 wpierw abgx360 a potem do waw3 i widzi jako video :D
    dziek iza actiw.iso :D
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    Może po prostu masz niższy ixtreme w konsoli niż sądzisz?
    Lub płytka błędnie wypalona.
    Nie pamietam jaki wave ma Resident evil 5?
    Ale chyba ma wave 3 a wtedy przy ixtreme 1.6 nie trzeba nic paczować.
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Boże, czy ludzie to kiedyś zrozumieją ? Ustawiasz autofix level3, skanujesz, pat****esz na wave 3, ustawiasz level0 i możesz sobie przeskanować jeszcze raz :) a nawet milion razy
     
  8. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Verbatimką wypalałem ( z tego jedna na x1 sie spaliła . ) łaczeni 3 płytki w **** poszły ;p
    wogle ten abgx360 w 3 słowach po co jest ^ ^?
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    Człowieku ja to rozumiem i wiem ,że
    istnieje taka możliwość ale po co to robić,skoro można tak jak napisałem,czyli skan abgx,pacz i tylko nagrywać.
    Tym bardziej ,że przepuszczając grę przez abgx po spaczowaniu zaznaczając opcję
    ''disable all online functions''
    nic w obrazie gry nie ulega zmianie ani nic ciekawego z tego nie idzie się dowiedzieć.
     
  10. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    abgx sprawdza obraz gry. Czesto sam może naprawić gdy ma MAŁE błędy. Jak masz ix 1.6 to pa****esz tylko gry powyżej wave3 czyli takie gry które posiadają wave 4,5,6 itd. Jeżeli w abgx masz wszystko na zielono to napewno nie jest to wina obrazu gry
     
  11. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    hmm resident evil w waw3 nie chdozi a w waw2 tak...i na 100% mam 1.6 ... bo assassina 2 i army of two 40th day nagrywałem w waw3....
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a RE nie jest czasem oryginalnie w wave 2?
     
  13. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    hmm jak sćiagałem była w 3... Ale zmieniłem na 2 i git jest... nie wiem dalczego akurat tej gry w waw3 nie czyta...Płytka sie zmarnowała tylko ^ ^ a inne gry jak pisałem wcześniej były w wawe.3...
     
Wczytywanie...

Poleć forum