1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.6 liteon a nowe gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez redeemer, Listopad 24, 2010.

  1. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    czy da sie odpalic kopie nowych gier na tym starym 1.6 iXtreme ? jak tak to prosze o podpowiedz

    XBL mnie nie interesuje, wazne zeby dzialaly tylko tak zebym mogl je dokonczyc bez zwiech i innych dobrodziejstw

    oczywiscie mowa o wave 7th,8th i 9th
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  4. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    thx

    btw czy nowsze gry nie beda chcialy same zmienic na nowszy dash ??
     
  5. spec1345

    spec1345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    zależy co chcesz odpalić
     
  6. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wszystko co sie da

    mysle ze na dluzsza mete sposob na starego dasha nie wypali bo wyjda w koncu gry ktore beda potrzebowac nowszego dasha niz 9199

    no chyba ze wyjdzie nowy sposb na odpalanie nowych gier na starym iXtreme , tak jak to bylo z 1.6 gdzie wyszla plytaka do odpalania 4th , 5th ,6th przy najnowszym dashu
     
  7. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Słuchajcie jestem świeżakiem w materii DASHÓW i LT+. Dlatego mam do was kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na wszystkie z nich. N pewno dadzą mi pełen obraz na to co zrobić aby grac w nowe gry i niczego przy tym brzydko mówiąc nie skopać.

    1. Zacznę od tego że mam napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon. Czy polecacie wgrać nowego DASHBOARDA czy lepiej LT + ? ( tak naprawdę oflagowanie konsoli brzydko mówiąc mnie wali bo nigdy nie zamierzam podłączać konsoli do sieci )
    2. Czy jeśli wgram LT + a mój kumpel ( jedyny żywiciel jeśli chodzi o gry, hehe ) ma DASHA nowego to czy jego gry będą u mnie działały?
    3. Czy jest to możliwe że na nowym DASHU po załadowaniu ASSASSINSA BROTHER…..i nowego NFS można już tych gier nie odpalić. TZN: czy te gry nowe będą chodzić bez zarzutu zawsze ? czy mogą się zablokować i nie odpalić ? Chodzi mi o NFS, AC B i w górę?
    4. Wreszcie czy na nowym DASHBOARDZIE będę mógł grać w FABLE III ? Teraz mogę a mam tak jak już wcześniej wspomniałem napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon.

    Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
    Pozdro dla wszystkich
     
  8. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1. Po pierwsze dashboard a lt+ to dwie różne rzeczy. Dashboard to 'menu' konsoli a lt+ przeróbka napędu.
    2.Tak
    3.Jeżeli masz lt+ wszystko CI będzie chodzić nie bój się nic
    4.jeżeli masz ixtreme 1,6 to niestety na nowym dashu nie odpalisz fable. Potrzebujesz lt+.
     
  9. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    SZACUN VASSI!!!
    A dlaczego na nowym DASHU nie mozna odpalić FABLE III ?
    Jednym słowem polecasz DASH nowy czy LT+
     
  10. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czytaj kolego ze zrozumieniem to co kolega Vassi napisal.
    Dashboard to menu konsoli i nie ma nic wspolnego z przerobka napedu LT+. Chcac uruchomic nowe gry np AC:B i tak bedziesz musial zrobic upgrade dashboarda. A maja nowy dash bedziesz musial posiadac LT+. Tak wiec musisz miec wgrane obie te rzeczy by pograc w nowe gry.
     
  11. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok mówiłem, że jestem laikiem w tej materii................A mój kumpel tylko wgrał nowego DASHBOARDA i AC B oraz NFS śmiga mu aż miło!!!!
     
  12. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to widocznie mu sie fartło i zrobił flash dasha za pomocą 3ch aktualizacji. Zadziala to tylko jezeli masz dashboarda 9199 lub starszy.

    Albo cie wkreca i ma juz LT+ :)
     
  13. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok mówiłem, że jestem laikiem w tej materii................A mój kumpel tylko wgrał nowego DASHBOARDA i AC B oraz NFS śmiga mu aż miło!!!! ???
     
  14. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie na pewno nie wkręca. A to tzeba mieć aż takiego farta? jak sprawdzić jakiego mam DASHBOARDA? Jest to do ustalenia?
     
  15. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie na pewno nie wkręca. A to trzeba mieć aż takiego farta, żeby to poprawnie zrobić czy mnie wkręcasz :))))))? jak sprawdzić jakiego mam DASHBOARDA? Jest to do ustalenia wogóle?
     
  16. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jw. Jezeli w ten sposob twoj kolega wgral nowy dash to bedzie mu dzialal assassin. Jezeli wgral nowszy lub wgram 12416 ze strony MS i nie ma LT+ to nie ma sily zeby mu dzialalo. Wiec skoncz mnozyc tematu bo jakbys nie zauwazyl napisales 3 posty pod rzad i zacznij czytac ze zrozumieniem.

    Sposoby na uruchamianie gier z AP25 sa dwa:
    - wgrac dash 416 metoda 3ch flashy wg linku ktory przytoczyl @redeemer (wtedy z niewiadomych mi przyczyn AP25 sie nie uaktywnia)
    - wgrac LT+ (oczywiscie to i tak trzeba miec nowy dash bo to wymusza gra)
     
  18. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy okazji ma ktos moze linka do pobrania dasha od AC: B
     
  19. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    dasha od ACB nie da się wgrać nie mając ACB tzn z pendrive .
     
  20. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  21. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Jeżeli masz liteona to możesz http://xboxforum.pl/iso-f10/gry-ap-...a-na-dzien-dzisiejszy-73091-5.html#post590845
    Ja sprawdzałem, i na mojej konsoli z liteonem NFS HP śmiga jak zły :p
    Przeróbka iXtreme 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum