1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6 pytanie od swiezaka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Masownik, Grudzień 13, 2009.

  1. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    Witam
    Bylem posiadaczem Xboxa 360 3 lata.. po tych 3 latach zawitaly znane 3 diody..
    nastapil dzien zakupu znowu Xboxa z Ixtreme 1.6 i moje pytanie jest nastepujace( bo jak wiadomo na nowo zaczolem sie tym interesowac)
    1Mam kilka gier ktore smigaly pod moim ixtreme 1.4 czy dam rade odpalic je pod Ixtreme 1.6??czytalem ze potrzebna bedzie płyta activate iso..zeby odpalic gry ze starszgo ixtreme??? dobrze rozumiem?
    2 Jak to jest z nowyi grami np tekken call of duty i wszystkei te co wychodza czy poprostu tak jak bylo to kiedys sciagam obraz wypalam na plytce DB laYer wkladam i gram czy trzeba cos jeszcze kombinowac??
    3Czy przerobka Ixtreme 1.6 jest dobra i stabilna??
    dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam jako nowy ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    1. Zależy z kiedy te gierki.
    2. Na ixtreme 1.6 musisz activate.iso.
    3. Ja mam i xtreme 1.6 i jest spoko.
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    1. Activate.iso jest potrzebny tylko do gier z Wave 4 zyli tymi nowszymi. Starsze chodzą normalnie.
    2. Odpwiedź w 1. punkcie

    @Up: Znowu mnie ktoś uprzedził.
     
  5. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    czyli mam rozumiemc ze activeiso potrzebne jest do tych starych gier czyli GTA IV UFC( spatchowalem ja wtedy zeby chodzilo pod ixtreme 1.4)
    A do tych nowych gier postepuje analogicznie nagrywam normalnie po sciagnieciu obraz bez zadnego grzebania przy nim i przed wlaczeniem gry za kazdymr azem odpalam activite iso..tak?
     
  6. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  7. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Mnichu wprowadzasz go w błąd. Czytaj dokładnie.

    Masownik na odwrót. Do nowszych gier activate.iso. Z starszymi normalnie.
     
  8. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    aha czyli te co chodzily pod ixtreme 1.4 bez problemu odpale na tym nowym IXtreme..a jak sie to am do obrazu ktory by pod ixtreme 1.6 a przrobilem go wtedy programem zeby chodzil pod 1.4..czy ta plyta pomoze go odpalic czy moge ta plyte wyrzucic juz??
    A co do tego pytania to kazda nowa gra potrzebuje tej jednej plyty startowej tak zrozumialem..I nie trzeba juz nic kombinowac z obrazami dogrywac nic ani nic tylko sciagam nowa gre puszczam imgburn i wypalam..to wszystko?
    z gory dzieki za pomoc..
    Ps
    kumple cos wspominal ze np nie kazda nowa gra potrzebuje tej plyty startowej ale nie wiem..tak tylko mowil bo sprawdzal
     
  9. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    poodbijam bo zalezy mi na szybkiem odpowiedzi bo jutro chce kupci konsole..i musze wiedziec wszystko:(
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeszcze raz podbijesz i dostaniesz warna

    Wszystkie te pytania już padały i jakbyś poszukał to byś wiedział

    na iX 1.6 działają gry z wave1-3, ale nie działają wave4 i gry patchowanie z wave3 na wave2
    Activate.iso musisz używać na WSZYSTKICH grach z wave4. Ewentualnie możesz patchować grę z wave4 na wave3

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum