1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6 Wave 3-GTA 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Crunchips, Czerwiec 26, 2010.

  1. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam Jaspera z Ixtreme 1.6.
    Ściągnąłem sobie GTA 4 było wave 2 zpatchowałem na wave 3 i nagrałem.
    Gra działa Tylko przez Active.Iso a bezpośrednio nie. Czy ktoś wie w czym tkwi problem? Inne gry normalnie działają. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    po co na wave 3 patchowales wave 2 by odpalił
     
  4. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Ludzie, mało to tematów odnośnie przeróbek? Twoja przeróbka pozwala na odtwarzanie: Wave 1, Wave 2, Wave 3. Z wyższych musisz patchować na niższe, ale żeby na odwrót, to o tym nie słyszałem. Sam sobie utrudniłeś życie, a wystarczyło chociaż przez 2 minuty poszukać informacji o przeróbce w internecie.
     
  5. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gta: Episode from Liberty city jak było na Wave 2 to działało tylko z Active.Iso a jak przerobiłem na Wave 3 to działa normalnie. A GTA 4 jakoś nie działa na Wave 3.

    Ps. Spróbuje jeszcze raz nagrać z oryginalnym Wave 2
     
  6. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki działa na Wave 2
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    akuart Gta: Episode from Liberty city to bylo oryginalnie z wave 4 i dlatego musiales przerobic

    tak jak mowil poprzednik nigdy nie patczujemy na wyzszy wave bo gra nie odpali
     
  8. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie dzięki wszystkim ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum