1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6 Wykrywalne??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vaalery, Listopad 6, 2009.

  1. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam 1.6 LITE-ON czy to fimware jest wykrywalne przez MS.Dawno sie nie logowalem na live wiec moze uniknełem bana.

    Grałem gry przed premiera offline instalowalem je na dysk.


    Sprawdziłem nie mam bana
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Każdy może zarobić bana, więc jeśli masz dostać to i tak dostaniesz... A słyszałem o przypadkach gdzie ludzie z 1.6 dostali, więc jest wykrywalne :)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ostatnia fala banów pokazuje, że iX 1.6 jest jak najbardziej wykrywalny i z tego co widać to najwięcej banów jest właśnie na tym iXtreme
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jesteś zagrożony :confused:
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dawno się nie logowałeś to na pewno nie masz.
     
  7. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A da sie sprawdzic czy konsola ma bana nie logujac sie na live w konsoli?
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    nie, nie da się :) Ale nie ma co się bać ;p jak Cię wykryją to i tak dostaniesz ;p
    Wejdź na konsole i połącz się z live i jeśli przejdzie logowanie tzn że nie masz i się wyloguj ;d
     
  9. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na wszelki wypadek moze odlocze dysk ale nie wiem czy da rade
     
  10. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ja mam Benq z 1.6 i wczoraj banana zaliczyłem. Teraz to już nie przerabiam na 1.61 bo po co tylko gry z wave 4 będę patchował bo i tak już drugie bana nie dostane :D
    ej bo gdzieś słyszałem że można mieć permanentnego albo na rok. Wiecie gdzie to sprawdzić?
     
  11. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    po co chcesz dysk odłączać?
     
  12. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    wątpię ;p pewnie taki ban to może dla cheaterów lub coś takiego ;p
    Wątpię, żeby piratów od banowali... Ja nie wiem czy dostałem zaraz lookne ;d
    Jak coś to nowa konsola i przesiadka z powrotem na oryginały ;D
     
  13. Mastodontz

    Mastodontz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak było jakiś czas temu, teraz dodatkowo dochodzi strata możliwości instalacji i grania w gry z dysku, więc jest co się bać. No ale zostaje jeszcze opcja żeby na zawsze zrezygnować z live'a jeżeli komuś zależy na HDD. Przydałoby się znaleźć jakiś sposób na sprawdzanie czy ma się bana bez podłączania się do xbl konsolą.
     
  14. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    no niby tak ;p
    Ja jak na razie nie mam i mam nadzieję, że nie będzie ;D
    A nawet jeśli bym dostał to nowa konsola i olewam M$! .
     
  15. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A ja jeśli bym dostał to bym grał na singe Player i m$ bym miał gdzieś !!!
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można sprawdzić offline czy masz bana.

    Wchodzisz na xbox.com => rejestrujesz konsolę => wciskasz request repair => jak Ci przejdzie to ok jak Ci wyskoczy błąd "Check the returned URL. If it contains "Errors.aspx?id=54420"" to masz bana
     
  17. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Pabolo ja mam Errors.aspx?id=54420 i nie mam bana :)
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A grasz normalnie przez internet? ;)

    Jest to informacja ze Sceny i póki co się potwierdzała ;)
     
  19. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ktos tam pytal czemu mam odloczyc dysk - sam nie wiem moze to cos pomoze

    Sam nie wiem czy ryzykowac utrate instalacjii gier na HDD

    Kiedy zaczela sie dokladnie ta fala banów??
     
  20. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
  21. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam bana sprawdziłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum