1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bomboniera, Lipiec 23, 2010.

  1. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam pytania co do tego bo sie nie znam;D
    Moge z tym odczytywac WZSYSTKIE gry czy jakies nie pojda na tym ? Jest tyle tyuch flashy ze sie nie lapie w tym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    nie. otworzysz tylko do Wave 3. Pozostałe Wave musisz paczować od niższych.
    np. call of duty mw2 musisz spaczować,albo użyc activate.iso
     
  4. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czli tak czy siak wszystkie gry rusza tylko bede musial cos pomajstrować ?
     
  5. Chachulec

    Chachulec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    będziesz musiał wave paczerem sprawdzać i jeżeli będą wyżej niż wave3 to paczujesz na niższy :) i wtedy chodzą bez problemów
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Poszukaj wątku o active.iso i będziesz już wszystko wiedział.

    Posiadając tą przeróbkę w swoim czytniku, odpalisz wszystkie "starsze" gry które posiadają Wave 3 i niżej, wszystkie gry powyżej to znaczy od Wave 4 będziesz musiał "Paczować" porzed nagraniem na płytę, lub przed uruchomieniem gry będziesz musiał włożyć Active.iso ( taki jakby boot loader) to wszystko!
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Chyba miałeś na myśli program abgx360 do sprawdzania gry ?

    Tu masz link do plików z activate.iso : http://hotfile.com/dl/45193024/8edd2f9/activate.rar.html

    Jak je nagrać prawidłowo na płytę to wszystko jest opisane na forum .

    _
     
Wczytywanie...

Poleć forum