1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.61 a gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez srakamen, Kwiecień 20, 2012.

  1. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    Witam, jestem nowy w temacie konsol i naprawdę nie wiem prawie nic :D to tak na wstępie. Bardzo proszę też nie odsyłać mnie do wyszukiwarki bo siedzę już godzinę i nie mogę znaleść mojego tematu, chodzi mi o to po 1 jak sprawdzić wersję LT, koleś od którego kupowałem mówi ze jest ixtreme 1.61 ale nie wiem. Teraz pytanie : jeśli to jest wersja 1.61 to w jakie gry mogę zagrać ? chodzi mi o przykłady tytułów jak i roczniki gier które odpalę. Dodam iż mam jakąś "płytkę startową" którą najpierw wkładam do napędu, a później dopiero grę, np ufc 2010 czy metal gear solid 2. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś będzie skłonny mi pomóc będę naprawdę bardzo wdzięczny !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystkie xgd2 praktycznie i te co nie wymagają dasha 13xxx bo po przeróbce ,jak chcesz to pograć przeflas*** na lt 2.0(hitachi samsung)albo lt 3.0 reszta.megal gear solid 2 na xa jest w wersji hd tylko i wymaga lt 2.0/3.0
     
  4. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    Przepraszam ale prosiłbym Cię abyś mówił do mnie najprostrzym (dla debili wręcz) językiem bo nic nie rozumiem :) naprawdę jestem goły w tych tematach, z tego co mówisz to metal 2 nie powinien mi chodzić a chodzi :) ogólnie chcę wgrać LT 3 ale to za 2 tygodnie koleś bierze 40zł to dużo ? To jak mogę sprawdzić jaką wersję LT mam ? a możesz mi podać tytuły gier w które mogę zagrać na chwilę obecną ? sorki że tyle pytań ale naprawdę mi na tym zależy a w tych poradnikach nie wiem o co chodzi...
     
  5. x360gltich

    x360gltich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Będziesz mógł grać w gry bez ap2.5
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie we wszystkie, bo większość będzie wymagała nowego Dash'a, który usunie przeróbkę.
     
    1 osoba to lubi.
  7. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    1 : a jak sprawdzić która gra ma te oznaczenia ?
    2: możecie mi podać jakieś dobre tytuły które mi pójdą ?
    3: czy tekken 6 lub naruto ultimate ninja 2 mi pójdą ?
    4: czy jeśli mam tą płytkę startową którą najpierw wkładam a później dopiero grę, muszę przed nagraniem nowej gry ją zpatchować czy coś czy tylko ściągnąć i wypalić ?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    ostatnie pytania : które wersje naruto shippuuden mi pójdą i czy musze patchować gry, jeśli mam tą płytkę startową, czy mogę tylko ściągnać wypalić jak jest i grać ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Przepuść obraz przez abgx'a i patrz: "minimum kernel required".
    2., 3. i 4. abgx360 - Verified Szukaj gier, które są w systemie XGD2. http://xboxforum.pl/artykuly-31/activate-iso-jak-dziala-26979/
    Wszystkie obrazy przerabiaj na najniższy "Wave".
     
    1 osoba to lubi.
  11. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    dziękuję, bardzo dziękuję :) :)

    EDIT:
    hmmmm z tego filmiku widzę że chodzi o tą płytkę startową o której mówiłem że ją mam chodzi mi przy nagrywaniu ściągnieętych gier, czy muszę coś z nimi zrobić przedd nagraniem czy twardo od razu na płytkę ?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Patch'uj obraz na najniższy "Wave", ale mogę się mylić.
     
    1 osoba to lubi.
  13. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    spoko, daje przydatne ;] jescze mam kwestię taką, skąd ściągacie gierki ? tak żeby był full speed a nie 50kb/s ....
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://nie będę kradł.se/
     
  15. srakamen

    srakamen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    Naruto_Shippuden_Ultimate_Ninja_Storm_2 nie mogę znaleść tam torrenta :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum