1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.61 część gier czyta a część nie (komuikat to play this disk put it into ..)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cegielsiu, Maj 6, 2010.

  1. Cegielsiu

    Cegielsiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szanowni forumowicze pomocy !!
    Mam Xbox'a aracde Jasper z 2009 przerobionego iXtreme 1.61 (KONSOLA XBOX 360 JASPER iXtreme 1.61 HDMI + GRATIS (995782763) - Aukcje internetowe Allegro moj x :)).
    Problem pojawia się że często ten komunikat http://www.4ics.net/brick.jpg)
    Co jest dziwne Spliter Cell Conviction działa natomiast fifa 10 lub borderlands nie chca sie uruchomic.
    Dodaje logi z agbx
    Fifa 10 Yfrog Image : yfrog.com/7eagbxfifa10j
    SPC Yfrog Image : yfrog.com/7gagbxspcj
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Wygląda jak po patchowaniu na niższy wave ale mogę się mylić. Jeśli się nie mylę to właśnie dlatego nie działa fifa ale niech się inni wypowiedzą bo pewności nie mam
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    na 1.61 nie dzialaja patchowane gry. Musisz uzyc activate iso albo przeflashowac przynajmniej na 1.61 ns
     
  5. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gry do których dałeś screeny zostały spaczowane . Na 1.61 nie odpalą . Musisz użyć płyty z nagranym activate.iso lub zrobić obraz ISO z płyty z grą , następnie naprawić obraz programem abgx360 i dopiero wypalić . Wtedy te gry się uruchomią .
     
Wczytywanie...

Poleć forum