1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1,61 konieczna przesiadka? na LT zeby gry chodzily?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zaku666, Październik 16, 2010.

  1. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam
    dawno w nic nie gralem ale widze ladne tytuly sie zblizaja i czy moj ixtreme 1,61 wystarczy? mam bana wiec niewidocznosc mi lata kolo nosa :) bo koles ze sklepu z kopiami juz mnie straszy ze nastepne 50zl ucieknie z portfela hehe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ixtreme 1.6.1 non stealth i wszystkie gry bez jakiegokolwiek patchowania czy przerabiania działają bez problemu. Po prostu: Download -> Burn -> Play :D
     
  4. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, ale jeżeli wyjdzie WAVE 7 już tak łatwo nie będzie.
    Zmuszony będziesz do patchowania gier na obsługiwane przez Twoją konsole WAVE (od 1 do 6)
    Masz na forum tutorial jak to robić. Cały proces patchowania trwa ok 15 sekund :D
     
  5. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    no wlasnie bo slyszalem ze juz te tytuly jak F1 wymagaja czegos nowego i cos tam jeszcze. No okey to poszukam przypiete to gdzies jest?^^
     
  6. Mario10

    Mario10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    233
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja mam przeróbkę 1.6 i nie wszystkie gry w wave4 już mi chodza ale ściągnąłęm programik i 20 sekund i gry mi przerabia na wave3 i po problemie :)
     
  7. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    by grac w nowości bez kombinowania potrzebny soft LT 1.1
     
  8. Mario10

    Mario10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    233
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jasne sprawa że bez kombinowania

    a jak jest z przesiadką z iextreme 1.6 na LT nie ma problemu?
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  10. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    takprosto, wystarczy zczytac key zapomoca JF i dograć do softu i wrzucić do napędu
     
  11. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Posiadam LT1.1 benq, jak dotąd do tej pory każda gra odpala bez problemu,bez kombinowania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum