1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.61 nie czyta z patchowanych gier??? jak od patchowac gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kasu, Luty 2, 2010.

  1. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    taj jak w opisie nieczyta mi zpatchowanych gier jak wrzucam na xboxa i odpalam to sie pokazuje logo xbox,jak odpatchowac gre?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    no i tak powinno być. 1.61 non-stealth czyta ale jak masz zwykły 1.61 to nic z tego.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zgrać na dysk i przez abgx czy patchera odpatchować...
     
  5. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
    //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
    ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.2───────[http://abgx360.net]────
    ▀▀▀
    Checking for updates to abgx360.dat...
    Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

    E:\MailShare\Downloads\Assassins.Creed.2.PAL.XBOX360\alw-ac2.dvd is valid

    Checking Game
    ISO: "E:\MailShare\Downloads\Assassins.Creed.2.PAL.XBOX360\alw-ac2.iso"
    Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd or 4th wave)
    Files in ISO: 125, Folders in ISO: 25
    Total bytes used: 5541920900 (75.93%)
    Game appears to have random padding

    Checking default.xex
    Original PE Filename: scimitar_final_ltcg.exe
    Original PE Timestamp: 2009/10/21 18:44:57
    Game Name: Assassin's Creed II
    Developer: Ubisoft Montreal
    Publisher: Ubisoft
    Genre: Action adventure
    No Avatar Awards
    Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = D924F099
    XEX Media ID: E398896F1EB0F47C080355F9-6EA4A69F

    Region Code: 0xFFFFFFFF
    Region Free!

    Checking SS
    Timestamp of Authoring: 2009/10/22 00:00:00
    Timestamp of Mastering: 2009/10/27 16:58:25
    SS Version: 1
    SS CRC = 3890E3AC (RawSS = 0DB0D8CF)
    SS Media ID: E398896F1EB0F47C080355F9-6EA4A69F (matches game)
    SS looks valid

    Checking DMI
    Timestamp of Authoring: 2009/10/22 00:00:00 (matches SS)
    DMI CRC = B6A6D498
    DMI Media ID: E398896F1EB0F47C080355F9-6EA4A69F (matches game)
    DMI looks valid

    Checking PFI
    PFI CRC = 05C6C409
    PFI matches known data (4th wave - requires iXtreme v1.51 [Hitachi only],
    v1.6 [using activation disc], v1.61 or later)

    Video partition found
    Video CRC = 1914211B (V0 = 29D07E66, V1 = EAE76B94)
    Video partition matches known data (4th wave - requires iXtreme v1.51 [Hitachi
    only], v1.6 [using activation disc], v1.61 or later)

    Stealth check passed!

    Starting Verification
    Looking for 3890E3ACD924F099.ini in the online verified database
    There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
    Attempting to at least verify the game data
    Looking for Xex_D924F099.ini in the online verified database
    Server file Xex_D924F099.ini no newer than local file - not retrieving
    'Xex_D924F099.ini' contains 4 SS CRCs, randomly picked #2
    Looking for 93598B83D924F099.ini in the online verified database
    Downloading 93598B83D924F099.ini
    100% [================================>] 360
    93598B83D924F099.ini was downloaded successfully

    Using 93598B83D924F099.ini (360 bytes)

    Checking Game CRC... (press Q to cancel)
    Percent Elapsed Estimated Time Average Current Errors Total
    Done Time Time Left Speed Speed Recovered Retries
    100% 4:53 4:53 0:00 23.8 MB/s 55.1 MB/s

    AnyDVD style corruption was not detected
    Game CRC = 1C7CCA9B (matches)

    Game data was verified but stealth wasn't

    Set AutoFix Threshold to Level 3 if you want to try and find a verified SS and
    Stealth files that match the Xex, and automatically patch them if found.

    Press any key to exit . . .

    Taki jest wynik jak przepuśicłem Assassin's Creed II i nadal się pojawia logo xbox
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    360wavepatcher robisz z powrotem na wave 4 nagrywasz na płytke i działa

    ja tak bynajmniej robię i jak narazie wszystkie chodzą
     
  8. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zrobic zeby ta gra chodziła na mojej konsoli???
     
  9. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    360wavepatcher pokazuje ze jest to wave4 i też próbowałem Activate.iso i nie działa.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie masz iX 1.51 albo ktoś Ci zwalił przeróbkę...

    Gry z wave3/2 chodzą?
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Najpierw ustal dokladnie jaka masz przerobke w napedzie .
     
  12. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kupiłem konsole czyli jakis tydzien temu to dostałem do niej taką gre jak fight night round 3 na płytce verbatima i pes 2009 tesz na plytce verbatima I ładnie smigają te gry
    .druga sprawa gosciu ktory mi to sprzedał napisał ze on normalnie przez nero nagrywa gry BO TO JEST NAJNOWSZA PRZERÓBKA.I widac jak się włozy do napędu wkompie te gry to sie pokazują dwa FOLDERY VIDEO_TS I AUDIO_TS, A JAK jak ja nagrałem asasina to mam trzy foldery VIDEO_TS I AUDIO_TS i $SystemUpdate
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dobrze masz. Ten system update to normalne w nowych grach...

    Obie gry które napisałeś mają wave2...

    Nagraj coś z wave3 (np Batmana)

    AC2 ma wave4 i Ci nie działa...
     
  14. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze pytanie co to znaczy ze gra jest z patchowana??
     
  15. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    da się jakoś sprawdzic jaką sie ma wersję ixtrema
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Edytuj posty a nie piszesz post pod postem!

    2. Gra patchowana to znaczy, że nie czyta gier które mają zmienione wave na niższy

    3. Nagraj gry z wave2/3/4 i powiedz które działają
     
  17. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry za te posty ale jestem świeżak:D
    nagrałem assasina na wave 4 i tekena 6 na wave3 i nie chodzą jutro pójde kupic płytki i wypałe jeszcze assasina na wave 2
     
  18. kasu

    kasu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim za pomoc wystarczyło tylko przerobić na wave 2 i działa
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli masz iXtreme 1.5 czyli bardzo stary ;) Najnowszy to on był do stycznia 2009r :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum