1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.61 No Stalth

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez -=DEXTER=-, Styczeń 16, 2010.

  1. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    iXtreme 1.61 NoStealth

    Witam wszystkich forumowiczów.

    Z powodu wad wykrytych w 1.6 NoStealth pragne wam przedstawic...


    iXtreme 1.61 NoStealth

    Czym sie różni od zwykłego 1.61? Odaplanie spatchowanych gier i wszystkich wave zawsze i wszędzie ;)

    Przetestowane i działające w 100%. Nie było problemów z bugami, które występowały w 1.6

    Oczywiscie nie chroni przed banem!

    Przeznaczone dla napędów:
    - samsung
    - benq
    - liteon v1, v2 i v3

    http://www.4shared.com/file/ya1khDuo/iXtreme_161_NoStealth.html


    Podoba Ci sie? kliknij "Dziekuję"

    Prosze nie zasmiecac tematu pytaniami jak to wgrac itd. Tylko uwagi co do uzytkowania i ewentualne bledy.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bardzo dobrze Pabloo
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Temat otwieram!

    Jednak jak znów pojawią się pytania, które można znaleźć na forum + co to daje + jak to zrobić + co jest lepsze + teksty typu "dzięki, fajne" itp to znów go zamknę!

    Pisać o tym:

    - czy działa
    - jak działa
    - czy są jakieś błędy jak przy iX 1.6NS
    - jak wyskakuje jakiś błąd przy przeróbce

    Pozdrawiam ;)
     
  5. nordeq

    nordeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2007
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk (tripcity)
    Możesz podać źródło informacji o tym 1.61ns ?
     
  6. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ix został zmodyfikowany przez dextera.
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jesteś moim Bogiem, już się nie waham między 1.6 NS, 1.6 i 1.61. Biorę 1.61 NS.

    Jeśli mogę spytać, na jakich grach testowałeś iX?


    @popraw nazwę tematu :).
     
  8. nordeq

    nordeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2007
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk (tripcity)
    dex, jaka jest różnica pomiędzy 1.60 a 1.61? wydawało mi się że tylko puszczał kolejny wave - robili jakieś porządki w kodzie? Jeśli tak no to 1.61 z na stałe włączoną flagą one time boot rzeczywiście ma sens ;) jeśli nie to Twoja praca na marne;p
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bledy byly glownie na grach z wave 4 bo mimo ze ix 1.6 pozwalalo je odpalac to nie bylo pelnej obslugi i stad bugi. w 1.61 jest pelna obsluga wave 4 i 5 wiec nie powinny wystepowac bledy.

    PS: jestem swiadom bledu w nazwie ale nie wiem dlaczego ale nie mozna go zedytowac :p
     
  10. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wciąż mnie niesamowicie interesuje, czy gry z pierwszego Xboxa wypalone na płytach DVD5 bez jakiegokolwiek patchowania zadziałają na tym Non Stealth. Sprawdził to ktoś może empirycznie?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    niestety, nie pojda. bo mimo wszystko to wciaz Ixtreme
     
  12. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gry wypalone na DVD9 ale nie patchowane? Zwykłe obrazy zrobione kiedyś?
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to dobre pytanie. ale obraz zawsze mozesz przepuscic przez abgx lub xdvdmuletera
     
  14. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    dexxxterek

    jestes pewien ze nie pojda ??? mialem 1 gre nagrana na DVD5 i wyskakiwal mi komunikat ze gra nie jest kompatybilna z Xbox360 ( nie ma jej nawet na liscie kombatybilnosci gier ) ale normalnie konsola mi odczytala ze jest wlozona gra do napedu a nie jakis film DVD czy jakies smieci ....
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    coz, zaraz sprawdze na jednej gierce.

    EDIT:
    Gry na DVD5 nie dzialaja chociaz sa poprawnie nagrane.
     
  16. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dexxxterek, a co z późniejszymi wave'ami. Piszesz tutaj, że poprawiłeś działanie 4 i 5. Co z obsługą późniejszych? Czy nie skończy się tak, że i tak co wave'a będzie trzeba robić reflash, bo nie będzie obsługiwany? I i tak będziemy je reflashować tak, jak normalne Iextreme'y.

    PS. Nie to, że się czepiam. Doceniam pracę i umiejętności.
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    z zalozenia zarowno 1.6 i 1.61 razem z activate umozliwiaja odpalanie wszystkich wave gdyz wtedy nie spawdzaja zadnych patchy, wave itd. to ixtreme ma wlaczone activate na stale wiec z innymi wave problemu nie bedzie. najlepiej wiedza o tym posiadacie starych xtreme - u nich dzial wszystko bo fw nie sprawdz kompletnie nic :p
     
  18. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A duży bug był w tym oryginalnym iExtreme 1.60 Non Stealth? Faktycznie niezbędna była jego naprawa? Czy on ujawniał się tylko u niektórych użytkowników?
     
  19. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Powiem tak:
    po wgraniu tego ixtreme 1.61 NS by dexxxterek i katowaniu konsoli przez 10 godzin non stop jestem happy :shisha (gry z wave3 i wave4 oraz patchowane)
    żadnego zwiecha, zacięcia się czy innych rzeczy nie było :yeye:

    Wielki szacuneczek za dobry kawałek softa. Dodam że przy 1.6 NS konsola robiła zwiecha ok. co 45 min.
     
  20. marcin_87

    marcin_87 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ogromne dzieki Dexter :)
    fw juz wrzucone jak narazie problemów nie odnotowano :) jutro pozostaje przetestowac gruntownie, ale mam przeczucie ze nareszcie bedzie wszystko ok :)
     
  21. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ja wlasnie od dwóch godzin mam tego ixtreme. Jak narazie git :) zobaczymy w praniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum