1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.61 pod koniec miesiąca?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez csdesign, Październik 26, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
    Najprawdopodobniej już pod koniec miesiąca będziemy mogli wgrać do naszych xklocków najnowszy FW iXtreme 1.61, wiadomość pochodzi z xbox-scene.com

    link do tematu oraz fragment rozmowy z Commodore4eva:

    Ixtreme 1.61 Info - Scenyx Entertainment Community
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wszebor

    wszebor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
  4. Galagher

    Galagher Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Super ! :D Oby to były prawdziwe informacje :)
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    I na co narzekasz? Nie dość, że gry masz po 5zł zamiast po 200 to jeszcze Ci żal wydać tych 40-70zł na przeróbkę? Nie ośmieszaj się...
     
  7. NikoBarteq

    NikoBarteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wiedziałem że nie bedziemy tak długo czekać na ta wiadomość ;)
     
  8. csbeny

    csbeny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Hmm, ciekawe czy trzeba pelna przerobke, czy wystarczy upgrade FW
     
  9. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    to dobra wiadomość - heh ale M$ zatruwa życie części z nas
     
  10. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    kurde nie mam kasy chyba sam pokombinuje z przerobieniem ;], a tak wogóle dobra wiadomość :)
     
  11. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co właściwie nowe oprogramowanie da?? Trzeba będzie coś w obrazie gry zmieniać żeby zagrać w nowe tytuły na 1.6??
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da tyle, że bez niczego odtworzysz gry z wave4 i tyle
     
  13. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    swietna wiadomosc bedzie trzeba odlozyc troche kaski na iextrema
    ale zeby nie bylo jakis problemow z tym 1.61
     
  14. KaMiL_xD

    KaMiL_xD Banned

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    No w końcu będzie... to jest dobra wiadomość bo Wave 4 już nie będą robić problemów... A jak będziecie przerabiać na iXtreme 1.61 tam gdzie już przerabialiście na starsze oprogramowanie (1.51 , 1.6) to na pewno cena zejdzie do około 40 zł ;)
     
  15. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jak rozumiem nie bedzie to konieczne,kwestia jednego programu więcej przed nagraniem i tyle??
     
  16. mateo2048

    mateo2048 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Jeśli iX 1.61 ma wprowadzić tylko możliwość czytania gier wav4 bez płytki activate.iso , upgrade nie będzie mi potrzebny :) Bo po co wydawac 40-50zł na coś co jest możliwe w obecnym FW. Pozdro
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    @zibby1515:

    To nie jest program a flash napędu. Tego nie nagrywasz na płytkę jak activate.iso

    @mateo2048:


    To nie tak do końca bo przez activate.iso łatwiej o bana jak grasz przez live...
     
  18. Tymo211

    Tymo211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    A czy wiadomo może czy iX 1.61 będzie do wszystkich napędów? Mam obecnie Hitachi i iX w wersji 1.51, mam nadzieję, że nie będzie tak jak z poprzednim softem (1.6) którego nie było do powyższego napędu.
     
  19. Sk_uter

    Sk_uter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na hitachi chyba juz nowych FW nie bedzie, bo na Twoim FW chodzi wave4
     
  20. trova

    trova Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    super informacja:) teraz czekać tylko:)
     
  21. niedziel

    niedziel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Microsoft
    bedzie do wszystkich lecz pamietam ze c4eva mowil ze do hitachi moze wyjsc pozniej. Ale to mowil na samym poczatku jak wave4 wyszlo wiec moze cos sie zmienilo.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum