1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.61 pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez k4m1l0z, Grudzień 2, 2009.

  1. k4m1l0z

    k4m1l0z Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko

    Słuchajcie miałem do tej pory ixtreme 1.41 gry w wave 2 teraz przerobilem na 1.61 i nic mi nie smiga :((
    Da się coś wykombinować, żeby popykać w te starsze gierki ?
    Bo praktycznie zostałem bez niczego....;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli patchowałeś gry to nie...

    Można tylko odprzerobić obrazy ale to wiąże się z nagrywaniem od nowa płyt
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. k4m1l0z

    k4m1l0z Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.a nie patchowane gry ( te wydane pod 1.41 ) powinny dzialac ? bo nie dzialaja

    2. activate iso pomoze w tym przypadku ?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie patchowane gry powinny normalnie działać - iX 1.61 normalnie powinien odtwarzać gry z wave2

    2. gry patchowane dzięki activate.iso powinny pójść

    Coś mi się wydaje, że ktoś CI skopał przeróbkę
     
  7. k4m1l0z

    k4m1l0z Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wg 360 waves patcher gry z wave 2 pójda na wszystkich firmwearach oprócz 1.6+,
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na iX 1.61 też działają. Inni jakoś grają
     
  9. k4m1l0z

    k4m1l0z Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, w takim razie pewnie wina firmwareu, trzeba będzie sprowac którą z gier wave 4 jak te sie zachowają. dzieki za pomoc
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie

    Nagraj grę z wave3 i 4 i zobaczymy ;)
     
  11. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm no to pojda na 1.61 czy nie, bo sam mam duzo takich tytulow. Z tego co czytalem to nie pojda tylko obrazy przerobione w dol tzn. np. z wave 3 na wave 2. Chyba ze jest cos czego nie wiem, to poprawcie mnie:)
    Pozdrawiam!
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niepatchowane obrazy właśnie powinny pójść
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czyli na 1.4, 1.5,1,51
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na 1.61 nie pojda patchowanki
    z wave 4 do wave 3
    z wave 3 do wave 2

    uruchomia sie tylko z wave 5 do wave 4
     
  15. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wg 360 Wavepatchera 1.2.2 ixtreme 1.61 czyta wszystkie wave od 1-4. to jak wkoncu jest?
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czyta wszystkie ale nie patchowane
     
  17. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli racje mialem:D A tak na marginesie czy sa jakies tytuly ktore nie byly modyfikowane a sa nie obslugiwane przez 1.6 i 1.61? czy wszystko odpala sie bez problemow? Flash jest kompatybilny w doł z zachowaniem niemodyfikowanych kopii?
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    chyba ze ktora gra nagle wyskoczy teraz oryginalnie z wave 2 np. to moze nie zabanglac. przynajmniej w teorii
     
  19. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kris a tak samo jest z 1.6??
     
  20. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z 1.6 najlepiej uzywac activate.iso dla gier z wave4. wtedy nie musisz ich patchowac, czyli masz niemodyfikowana gre.
     
  21. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jakie wave on czyta ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum