1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.61 samsung - WAVE 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez camilx, Grudzień 4, 2009.

  1. camilx

    camilx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam

    Posiadam X-a 360 z napędem samsunga. Oddałem go aby wgrać ixtreme 1.61, żebym mógł pograć nowe call of duty. Jednak po przeróbce gra działa tylko jeżeli wcześniej włażę płytę Activate.iso. Z tego co mi wiadomo, to ta gra ma zabezpieczenie wave 4 i z 1.61 powinna działać bez activate.iso. Moje pytanie jest następujące, czy aby na pewno wgrano mi ixtreme 1.61 a nie 1.6?

    pozdrawiam z góry dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na pewno wgrano Ci iX 1.6
     
  4. camilx

    camilx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chciałem jeszcze dodać, że assasin creed 2 działa normalnie, a wydaje mi się, że jak bym miał ix 1.6 to bym również musiał używać activate.iso. " Serwisant" twierdzi, że na pewno wgrał mi 1.61 i nie wiem jak go przekonać, że jest inaczej. Chociaż, najpierw powiedział, że napęd jest do wymiany, potem że płyta (verbatim) jest źle nagrana, a teraz twierdzi że powinienem nagrywać na innych płytach, ale z płytą activate.iso napęd działa dobrze i płyta z call of duty też. Totalna masakra, już sam nie wiem co mam robić.
     
  5. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    Ja wczoraj robiłem Benq i też spotkała mnie taka dziwna historia. :/
    Wgrałem 1.61 chyba z 5 razy. Po odczytaniu pod dosflashem w konsoli siedzi 1.61 a po włożeniu COD MW2 wyskakuje komunikat "odtwórz dvd" :/
    Nie mam pojęcia co jest grane, zdarzyło mi się to po raz pierwszy.
    Próbowałem czyścić napęd, klucz jest na pewno dobry, ixtreme ściągnąłem z kilku źródeł, robiłem wszystko pod dosflash 1.7.

    Mam małe pytanie żeby nie było wątpliwości:
    Robiąc update na 1.61 flashuje się tam samo jak zawsze czy trzeba robić to inaczej?
    W czym w ogóle pomaga odblokowanie napędu benq unlock? Ja zawsze to pomijałem [n], wyłączałem napęd, wciskałem klawisz Y, włączałem napęd i pamięć się odblokowywała.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z abgx tej call od duty i z assasina 2(z płyt koniecznie)

    pewnie jedna gre masz spatchowana i dlatego ci jedna chodzi a druga nie
     
  7. camilx

    camilx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Faktycznie AC2 ma wave4 więc być może masz iX 1.61

    Jak dla mnie COD ma zwalony obraz LUB spatchowany, ale niech się Kris wypowie
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dokładnie cod mw2 ma zwalona partycje video. dlatego nie idzie bez activate.iso
     
  10. camilx

    camilx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc na pewno mam ix 1.61?
     
  11. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    tak, na pewno :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum