1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme 1.61NS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Luty 19, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Właśnie wróciłem z przerobionym Xboxem
    Pan wgrał mi ixtreme 1.61NS
    Wkładam grę Tekken 6 odpalił :D
    Potem wkładam Assasin's Creed 2 i odpala jak film :(
    O co chodzi przecież 1.61NS powinien otworzyć wszystko nie ?

    Proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To może masz coś z przeróbką. Też mam 1.61 a Assasin Creed 2 odpalam bez problemu tak jak i inne gry.
     
  4. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Moze zle nagrana plytka
     
  5. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Działa :D

    ale czemu tak się stało ??

    za pierwszym razem odpalił jako film, a za drugim jako grę tak chyba nie powinno być ?
     
  6. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale Ty masz problemy:) ważne, że gra działa nie?:> Może jakiś błąd ma płyta i ją tak może czasami odtwarzać jako film
     
  7. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    myślałem że może coś nie tak gość mi przerobił
     
  8. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ej,a jaka jest przeróbka żeby grać na pirackich płytach?
     
  9. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Wszystkie przeróbki [napędu] są po to, aby odpalać na nich pirackie gry. :)
     
  10. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    to mnie rozbawiło:D Jest od tego forum i google na takie pytanie wszędzie znajdziesz odpowiedź tylko trzeba ładnie poszukać:D
     
  11. WooFer

    WooFer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem że jak posiadam Ix ver. 1.61 to nie muszę pathować WAVE4 -> WAVE3 ?
    ani zadnych podmianek active.iso ?

    Pozdrawiam.. ;)
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz uzywac activate jesli masz gry patchowane na inne wave.
     
  13. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    ja mam ixtreme 1.6 NS i każde gry chodzą czy to patchowane z wave 4 do 2 czy od razu wypalone nie patchowane,na 1.6 NS idzie wszystko i bez ACTIVATE.ISO
     
  14. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    1.6 ns bedą działać bez patchowania poszukaj jest tego multum na forum
     
  15. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam jeszcze raz ten sam problem :(

    Nagrałem Call of Duty Modern Warfare 2, kiedy wkładam płytę napęd "chrząka" i pojawia się informacja "Nie można odczytać nośnika" i odpala jako film :(

    Mam iXtreme 1.61NS więc powinno działać no nie ?
    Proszę o pomoc
     
  16. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    no na 1.61 powinno iść wszystko bez zadnych kombinacji tak samo jak na 1.6 NS
    tyle ze 1.61 jest lepiej dopracowane,to nie zmienia faktu ze gra powinna chodzić.
    Byc moze zle nagrywasz,albo slabe plyty
     
  17. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Płyty VERBATIM Assasins creed 2 ruszył na konsoli za 2 razem Tekken 6 i Fifa street 3 za pierwszym o co może chodzić ??
     
  18. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    nie wiemy,na 1.61 powinno wszystko chodzić

    sprawdzaj do skutku coda2 i powiedz czy dziala czy nie
     
  19. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    może pomoże LOG z agbx

    [​IMG]
     
  20. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    i jakieś pomysły ?
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gra patchowana na inny wave. chyba koles nie wgral Ci NS tylko zwykle 1.61.
     
Wczytywanie...

Poleć forum