1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme 1.8

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daro1982, Kwiecień 13, 2010.

  1. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przedwczoraj padł mi napęd w moim xbox 360. Oddałem go do serwisu i serwisant zaproponował mi wgranie nowego ixtreme 1.8. Nie widziałem że jest juz wersja 1.8, czy macie może jakieś szersze info na ten temat? Wiem tylko tyle że odpala wszystkie gry, wave 2, 3, 4 itd. a także te spatchowane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie słyszałem o 1.8, chyba, że chodzi o LT v1.1.

    Odpala wszystkie wave'y.
     
  4. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    ee? 1.8? Dawno się tym nie interesowałem, ale raczej chodziło mu o inną wersję. Ale jeżeli chodzą ci wszystkie gry to chyba good :D.
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Aż z ciekawości sprawdziłem, nie ma żadnego 1.8.

    Na pewno chodziło mu o iXtreme LT v1.1.

    Nie ma sensu pisać co potrafi, a co nie, bo było już pełno takich wątków na forum -> wystarczy użyć opcji szukaj.
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    EEE jak jest 1.8 to fajniutko. Pierwsze slysze o tym ale jak powiedzial 1.8 to pewnie chodzilo mu o 1.8, moze nie wiedzieliscie o tym. Ja proponuje abys dopytal bo to mzoe byc fajne.
     
  7. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Już myślałem że wyszło coś nowszego od LT i już zamierzenia się robiły zwijać konsolę i do kumpla a tu widzę że nie :D
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moze chcial cie naciagnac. idz do innego serwisu i zapytaj co oni mysla o tym 1.8 :D a tak na chwile obecna to najlepiej wgraj sobie 1.6 albo LT
     
  9. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    Jak czyta wszystko dobrze itp. To powinien sobie zostawić. Po co sobie ma kłopot robić. ;)
     
  10. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byc może poprostu nazwał tak 1.1 LT kto wie, sam sie zdziwiłem jak usłyszałem nazwę:) na necie póki co nic nie znalazłem więc może chodzić o nazewnictwo. Konsola jest jeszcze w serwisie ale tegry które mu zostawiłem odpalają sie bezbłędnie, a dałem różne od najstarszych do najnowszych+spatchowane i wszystkie odpalały, jutro idę po nią i wtedy przeprowadzę prawdziwy test;)
     
  11. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Bo na LT działa wszystko i patchowane i nie patchowane.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Z całym szacunkiem, ale jakby coś takiego było to by było o tym info tutaj i na stronie xbox-scene. Facet sam sobie nie wymyślił przeróbki.

    Krótka piłka - chodziło o iX LT v1.1
     
  13. daro1982

    daro1982 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, chodziło o 1.1 LT, facet z którym gadałem przez tel. zajmuje sie sklepem i nie jest zorientowany w nazwach jak widać, serwisant powiedział że to 1.1 LT. Mam za to inne pytanie związane z 1.1 LT, czy ten iXtreme odpali mi dosłownie wszystkie gry tak jak 1.61ns? chodzi mi nie tylko o wave 3, 4, 5, 6 i te spatchowane ale równiez o obrazy gier które abgx wskaże jako wykrywalne na xbox live. Mam juz bana więc nie gram w sieci.
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak odtwarza wszystko
     
Wczytywanie...

Poleć forum