1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ixtreme 1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez superziom123, Grudzień 26, 2011.

  1. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przyznam że jestem troche sezonowym graczem. W zeszłym roku po zaintalowaniu Hot Pursuita zepsułem sobie ixtreme, przez co w czerwcu zmieniłem ixtreme z 1.6 na 1.9. Pograłem na wakacjach chwile w Assassina 3 i mi sie znudziło :D. Obecnie sciągnałem NFS The Run, tym razem starałem sie dokładnie zaznajomić się z tym co działo się przez tych kilka miesięcy i mam pytania:
    -jeśli mam ixtreme 1.9 to czy koniecznie muszę wgrać 2.0 znowu wydając pieniądze na przeróbkę, czy jest jest jakaś możliwość żeby ten NFS poszedł na moim xboxie?
    -co to jest to zabezpieczenie XGD3 i czy mój NFS go posiada?

    Pewnie każecie mi samemu szukać, ale ja siedze na forach od 11 i chce się w 100% upewnić zeby znowu nie popełnić błędu i tracić pieniedzy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak aby zagrać W NFS Run niezbędny jest LT 2.0 bez tego nie pograsz w nowe gry. Xgd3 to nowe zabezpieczenie które LT 2.0 omija.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zeby odpalic run musisz miec lt 2.0 o ile nie podpinales konsoli do neta
     
  5. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nigdy nie podpinalem xboxa do neta, to coś zmienia? znowu muszę flashować napęd?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak chcesz pograc w run to tak na 2.0
     
  7. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wyszedł już 3.0, albo wiecie kiedy wychodzi żeby znowu nie musieć potem flashować?

    Jest jakiś bezpieczny sposób żeby zmienić 1.9 na 2.0, czy lepiej oddać specjaliście?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    wyszedl dla litka i benq phat jak nigdy sie nie bawiles w flasha lepiej oddaj
     
  9. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy nowe gry bez zabezpieczenie pójdą na 1.9 np. Battlefield 3?
    Gry z xgd3 to tylko GOW 3, NFS, Forza 4 ?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tylko te - każda gra, która wyszła po driver san francisco (włącznie z nią).
     
Wczytywanie...

Poleć forum