1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ixtreme a live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adi2229, Luty 12, 2010.

  1. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Posiadam napęd hitachi przerobiony ixtreme 1.41. Czy jest jakaś możliwość, by wgrać oryginalny firmware i grać bezpiecznie po sieci?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ile konsola nie była wcześniej oflagowana to tak.
     
  4. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A można to jakoś sprawdzić?
     
  5. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A była wcześniej łączona z netem?
     
  6. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie nie wiem :/ Bo kupilem uzywana
     
  7. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zadzwoń do m$ i zapytaj
     
  8. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli, co mam zapytać?

    Jak coś to falcon z końca 2007 roku, więc gwarancja odpada.
     
  9. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy ci konsole oflagowali. Ale pewnie nie powiedzą. Jak masz konsole na gw to zapytaj czy gw jest aktualna.
     
  10. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a sory. A możesz z dysku korzystać?
     
  11. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam dysku ;]
    Ale co, zadzwonie do m$ i powiem że mam przerobioną konsolę i czy nie jest oflagowana? .

    O, jeszcze jedno pytanie. Czy można wgrać oryginalny firmware w domu?
     
  12. wonsz

    wonsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Zadzwoń i powiedz że Ci się popsuła i chcesz zgłosić do naprawy. Jak masz oflagowaną to
    Ci nie przyjmą do naprawy :)
     
  13. Langdanan

    Langdanan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do wgrania firmware'u najlepiej zanieść konsole do fachowca
     
  14. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale gwarancja juz mineła z pół roku temu
    Data produkcji to 2007-11
     
  15. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lepiej odpuść te xbl. Używana konsola z ix 1.4 bez gw. Nie opłaca się ryzykować i płacić za wgranie LT. A tak naprawę jedyny sposób żeby sprawić te oflagowanie to wgrać lt i podpiąć pod XBL. Najlepiej kupić dziewice i wtedy wgrać LT.
     
  16. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzwonisz i mówisz prawdę - kupiłeś używaną konsolę, dużo czytałeś o przeróbkach i blokadach z nimi związanych i chcesz się dowiedzieć czy konsola nie jest przypadkiem zablokowana. Radzę tak robić wszystkim, którzy kupują używane konsole.
     
  17. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, spróbuję. Do predatora: nie chcę LT wgrać, tylko oryginalnego ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum