1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme a Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mjoger, Czerwiec 29, 2010.

  1. mjoger

    mjoger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Forum czytam od dłuższego czasu ale nie moge znaleźć odpowiedzi na jedno pytanie, mianowicie czy jak bede grał na teoretycznie jeszcze nie wykrywalnym ixtreme LT, ale np. dostane tego bana, to czy nadal bede miał możliwość instalacji gier na dysku? Bo coś słyszałem ze na LT blokują tylko sieć.

    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    blokują też dysk
     
  4. mjoger

    mjoger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w LT tez? jest mozliwość zdjecia tej blokady przez aktualizacje dashboard'u?
     
  5. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jestem niemalże pewien, że tak, ale 100% nie dam, bo nie miałem na szczęście takiej sytuacji.
     
  6. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    zainstalowanie najnowszego dasha w odblokowuje lecz trzeba go posiadać by połaczyć się z xbox live
     
  7. mjoger

    mjoger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze nie rozumiem... czyli tak mam tego ixtrema LT, przykładowo dostaje bana, i co mam zrobić zeby odblokować dysk, zainstalować dasha tak jak w jednym w tematów na forum? wystarczy?
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    jak dostaniesz bana to nie zablokuja Ci dysku. juz tego nie robia
     
  9. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wyjaśnijmy coś raz na zawsze MS nigdy nie blokował dysku jako takiego a tylko możliwość instalacji gier na dysku i to było realizowane z poziomu oprogramowania konsoli (dash) Dysk nigdy nie był i nie jest w żaden sposób banowany. Jest niemożliwością otrzymanie bana na dysk. Ban na dysk nie istnieje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum