1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme burner max firmwares już jest!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez maxrozrywka, Październik 22, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ukazało się firmware do nagrywania gier XGD3.

    Link:

    Kod:
    http://www.wupload.com/file/755617321/iXtreme_Burner_Max.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No proszę :) na to czekalem na te chwile juz wgrywam ihas lt max do dzieła :p

    Kod:
    Flash write complette : iHAS-124B-AL0S-MKM001MKM003-final
    
    
    Już mam gotowy flash w nagrywarce LT MAX , wielkie dzięki ...Drive Info: ATAPI iHAS124 B AL0S (F:) (Fibre)

    Verbatim DVD+R DL 8.5GB MKM003 speed 8x - Zalecane 4x - opcja OPC
    Verbatim DVD+R DL 8.5GB MKM001 speed 2.4x, 4x and 6x speeds - Zalecane 2.4 x - bez opcji OPC

    w opcji ustawienia imageburn: wlaczyc opcje Perform OPC Before Write
    i wlaczyc Verify Against Image File i po wypalaniu ma byc Verify.

    Tutek Poradnik - Wypalanie XGD3 bez błędu I/O i wymuszanie predkosci 2.4x bez OPC. Niezaleznie od płyt marek, Ixtreme Burner Max MediaIdCodeSpeed Patched.
    Pozdrawiam.
     
  4. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
  5. milosz_9

    milosz_9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mógł by mi ktoś wytłumaczyć co to jest? tak po polsku jestem nie kumaty pls;)
     
  6. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Juz wgrane... poszlo bez zadnych problemow...
     
  7. antonio350

    antonio350 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta już się nagrywa Forza 4
     
  8. garf78

    garf78 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    175
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest Frimware do okreslonyej nagrywarek liteona z IHas-em, aby moc wypalac gry z zabezpieczeniem xgd3 w 100%, obecnie wypala max 97% gry offline chodza, ale potrafia sie wywalac jak np forza 4 bo ma zbezpieczenie CIV. A to opragromowanie z okreslanoa nagrywarka pozwala wypalic plyte 1:1 i nie ma problemow z wywalaniem podczas gry
     
  9. Pucek3110

    Pucek3110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa tylko do nagrywarek liteona??
     
  10. cadet111

    cadet111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No... szykuje się wieczór z Forzą 4.
     
  11. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A ja już nagrałem i zweryfikowałem Forze :)
     
    1 osoba to lubi.
  12. marcindudek3

    marcindudek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gostynin
    szkoda ze tylko do lite-on ;/;/ miejmy nadzieje ze rozwiaza jakos problem nagrywarek innych marek.
     
  13. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam nadzieje ze nie rozwiążą problemu innych marek i bedziecie musieli poswiecić 15 verbatimów kosztem nowej nagrywarki

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  14. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie lodźcie się, że będzie soft do innych modeli nagrywarek. Nikt nie jest na tyle szalony, żeby pisać fw pod wszystkie nagrywarki, za dużo tego jest.
     
  15. marcindudek3

    marcindudek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gostynin
    w sumie i tak koszt nie duzy, okolo 80zl w sklepie w mojej miejscowoci, tyle ze lite-ony slabe sa. szybko sie psuja.;/ ja juz mam swoja lg z 5 lat i nie bylo problemow a liteona mial moj brat i po roku sie rozsypal.
     
  16. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tam wolę zrobić RGH i mieć spokój
     
  17. raziel

    raziel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam iHAS324A to muszę kupić model B tak??:/
     
  18. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak.
     
  19. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    dobra powiedzcie mi tylko czy ejsli moja nagrywrka ihas 124b jest widoczna tylko pod windowsem, pod biosem nie to czy moge przeprowadzic flash???
     
  20. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak może nie być w biosie wykrywana?
     
  21. milosz_9

    milosz_9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie za odp. =) Ale mam jeszcze jedno pytanie czy na tej przeróbce mogę grać spokojnie w F1 2o11, BF3,FiFa12?? Prosze o odp/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum