1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme burner max firmwares

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez maxrozrywka, Październik 22, 2011.

  1. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Link:

    Kod:
    http://www.wupload.com/file/755617321/iXtreme_Burner_Max.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cezarrys

    cezarrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    rozumiem że to pod plyty verbatim (jak sprawdzić jakie maja oznaczenia przy kupnie ) preferuje platinum bo dobrze sie sprawuja (przymierzam sie do kupna nagrywarki ihasa) i interesuje mnie wgranie odpowiedniego fw pod platinum ( kupuje takowe Platinum DVD+R 8.5GB DL 10szt wysylka gratisPOCZTA (2346436750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) i żadne inne jest takowa możliwośc jesli tak to skad pobrac to i sprawdzić te oznaczenia płyt czystych żądnych nr na nich nie ma :)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sorki ale mowimy teraz o plytach paltinum , verbatimow nie kupuje u mnie sie sprawdzaja PLATINUM i poki co zostaje przy nich chyba ze nie bedzie opcjki nagrywania :) choc wiem ze jest ... sprawdzenie id plyty platinum na imageburn ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a obok plik bin zapodany do programu i pokazuje ze jest tam opcja tej plytki wiec jak wgram ten plik bede mogl nagrywac?ma sie rozumiec , no i oczywiscie opc wlaczone i verify przy nagrywaniu predkosc mnie nie interesuje moze byc najmniejsza...
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ixtreme burner max pobrane dla 6 nagrywarek bede zamierzal brac 124 wiec tam jest plik ktory sie wgrywa no i pobralem ten plik dla paltinum i rozumiem ze tyle :) e te ustawienia eepromu? to chodzi zeby ustawic tylko opcje smart burn on i ta ostatnia tez on :)? dobrze rozumiem zanim cos tam bede wgrywał?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystkie ustawienia EEprom'u masz tym temacie:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/nagrywanie-xgd3-na-platinum-mbipg101-r10-65-a-110542/

    Cała reszta w poradniku z sygnatury.
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    oki spoko moje plyty maja ine id ale tam sa takowe co ja mam i jeszcze jedno ta nagrywareczka bedzie pod laptopa wiec potrzebny adapter , rozumiem ze bedzie trybiło na adapterku?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to ostatnie pytanko juz mam ihasa zrobilem wszystko wedle opisu tunning pod xboxa :) chce wypalic forze 4 i nagrywam clonem , pojawia sie napisc czy overburning czy nagrac do konca medium ? rozumiem ze mam wybrac 2 opcje?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz nagrać ImgBurn'em - poradnik w sygnaturce.
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawiłeś wszystko jak w tamtym temacie?
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl wedle tego poradnika zrobilem tuning liteona wgralem oczywiscie pod platinum plytki 1. Smart Burn - ON
    2. Force Hyper Tuning - OFF
    3. Over Speed Writing - OFF
    4. Online Hyper Tuning - ON
    5. OPC - ON (Musi być włączone !! Bez tego gra nie zainstaluje sie na dysku, wywali blad przy 50%) jedynie zapomnialem przy wgrywaniu dla platinum odznaczyc 4 opcji na ON czy to bedzie to? i czy mam wgrac to od nowa z tą opcja zaznaczona? poki co forza 4 smiga nie wywala?
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czyli teraz mam znowu wziac wlaczyc program eeprom utility i wrzucic plik paltinum z tymi opcjami? dobrze rozumuje
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie tak.
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tylko ze te opcje w eeprom utility zaznaczam a to jest zapisywanie softu ? nagrywarki na dysk a pod platinum wgrywam juz flash utility wiec czegos tu nie rozumiem?co maja te ustawienia w eeprom skoro one zgrywaja aktualny soft nagrywarki na dysk?
    acha no i co daje ta weryfikacja (musi być czy można pomijać )podczas nagrywania błąd przy forzie 4 (przy 49%)ale gra zainstalowana smiaga nie ma bledu jak na zwyklej nagrywarce, i czy te ustawienia w imageburn opcja booktype jest zapisana juz na stale czy przy kazdym nagraniu trzeba robic?

    dodam tak sniper elite wypalil sie normalnie i przeszedl weryfikacje , forza 4 i dirt blad przy 49 % (gry xgd3) wiec jakis problemik jest

    acha i ten smart burn mam ustawic w imageburnie? w opcja tools -drive i tam wybrac liteona i smartburn i zapisac?a ta druga opcja na ON gdzie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum