1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iXtreme FAQ

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Bl1zZ, Wrzesień 5, 2007.

  1. Bl1zZ

    Bl1zZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2007
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Q: Czym jest iXtreme?
    A: iXtreme jest rodzajem firmware do napędu x360.

    Q: Czy na iXtreme, będę mógł odczytywać kopie zapasowe gier?

    A: Tak, ale jedynie wtedy, gry będziesz mial również Stealth Patch'a

    Q: Co to jest Stealth Patch?
    A: Jest to patch konieczny, do uruchomienia backupa na iXtreme

    Q: Gdzie znajdę Stealth Patch'e?

    A: Przeważnie w dziale download z odpowiednią grą lub w temacie o iXtreme

    Q: Czy jeżeli nie mam iXtreme, a jednak użyję Stealth Patch'a, to czy odpali mi na innym zmodyfikowanym firmware?

    A: Tak

    Q: Czy na iXtreme mogę grać na Xbox Live?

    A: Owszem

    Q: Mogę grać na Xbox Live uzywając kopii bezpieczeństwa nie obawiając sie banowania?

    A: Niektórzy mówią, ze tak. Jednakże lepiej tego nie robić, bo nie da sie odbanować konsoli​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: iXtreme FAQ

    Tak się zastanawiam... Czy na 100% XBox Live nie wykryje sflashowanego napędu?? ???
     
  4. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Odp: iXtreme FAQ

    Na dziś działa co będzie jutro nie wiadomo.
     
  5. maciek26

    maciek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    mam firmwaer xtreme, czy jak zmienie firmware na ixtreme to bede mogl grac na live?? podczas flashu naped mial zewnetrzny pobor pradu..
     
  6. Bl1zZ

    Bl1zZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2007
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: iXtreme FAQ

    Bedziesz mogl grac na XBL, z tym, ze nikt nie da Ci gwarancji, ze nie zostaniesz zbanowany. Nie wiadomo jak MS wykrywa przerobki. Mozliwe, ze wlasnie dzisiaj wynalezli sposob na iXtreme. Dlatego, jezeli bedziesz grac na XBL, to na wlasne ryzyko.
     
  7. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: iXtreme FAQ

    wystarczy że ktoś włączy konsole i pociągnie z niej zasilanie i efekt taki że ma bana więc to się do końca nie zgodzę
     
  8. menfis

    menfis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2007
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    Ja mam Ixtream 1.2 i wszystko jest ok jak narzie ;D
     
  9. buc

    buc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    Tak naprawdę to nikt nie daje gwarancji, że mając iXetrime nie zostaniemy zbanowani.
     
  10. balwan

    balwan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    W sumie mnie xbox live nie interesuje, ale boje się że xbox sie popsuje i gwarancji nie bedzie :(
     
  11. domciok13

    domciok13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2007
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    super poradnik, sam uzywam iXtreme 1.2
     
  12. Mietek81sz

    Mietek81sz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    ja mam extreme 1.2 i nie gram przez xbox live, to czy musze aktualizowac do ixtreme 1.2 zeby chodzily mi nagrane gierki sciagniete z netu.
     
  13. max1989pl

    max1989pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    Ja mam benq i iextrem 1.2 i wszystko lata idealnie juz 4 dzien po xbox live pykam.
     
  14. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: iXtreme FAQ

    Wiecie z tymi banami nigdy nie wiadomo. Sam posiadam konsole z napędem Samsunga z firmware jeszcze Xtreme 4.x a po marketplace śmigam, ostatnio pomyślałem "raz sie żyje" uruchomiłem cod4 pograłem na XLive ok. 3-4 godzinki po czym odłączyłem konsole od sieci. Rano wstaje włączam konsole a tu... Wszystko tak samo :) zero bana itd.

    No cóż grać już online nie będę na tak starym firmware bo wiem że w końcu załapę tego bana i to samo może być z tym iXtreme więc radzę uważać bo nigdy nie wiadomo kiedy taki ban może dopaść i ciebie.
     
  15. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: iXtreme FAQ

    A na kazdym ixtreme chodza wszystkie gry ? czym sie roznia od siebie np wersje 1.2 od 1.4 lub 4 ?
     
  16. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: iXtreme FAQ

    Xlink niestety zmora dla neostrady :D
     
  17. ugly0ne

    ugly0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    co zrobic kiedy mam konsole z iXtreme a po podlaczeniu do sieci pyta sie o zgode na aktualizacje?
     
  18. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: iXtreme FAQ

    Jezeli do sieci to nie wiem . Ale jezeli wsadzisz plytke to tak wiec z siecia bedzie podobnie .
     
  19. ugly0ne

    ugly0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: iXtreme FAQ

    W zasadzie chodzi mi o to czy update sponsorowany przez microsoft nie zaszkodzi mojej konsolce z softem pirackim. Obawiam sie ban lub innych nie przyjemnych konsekwencji.
     
  20. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: iXtreme FAQ

    Ban co najwyzej . Nic wiecej ci sie nie stanie .
     
  21. wojtektt

    wojtektt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iExtreme - predkosc odczytu

    Witam. Czy można zmieniać prędkość odczytu płyt mając iExtreme? Czy jednorazowo przy flashowaniu się to ustawia?
     
Wczytywanie...

Poleć forum